• Legos nye monster har 2793 klodser

  • Lego kalder Arocs for en af deres mest avancerede modeller nogensinde.

Mercedes Arocs – kæmpe-truck til stuegulvet

Mercedes og Lego er gået sammen om at lave en af det danske firmaes hidtil mest kompliceret modeller – en 54 cm lang fire akslet lastbil

Vil du gerne skubbe sønnike i den rigtige retning, så kan det være du skal overveje, at forære ham Lego’s nye model. Han er garanteret at blive teknisk snild og ferm med hænderne, hvis har skal bygge Lego Arocs 3245, som er en ganske præcis model af Mercedes lastbilen Arocs 3245. Lego-modellen indeholder nemlig 2793 forskellige elementer, og ifølge fabrikken i Billund, er det en af deres mest komplekse modeller overhovedet i Lego Technic-serien. Det forklarer Niels Henrik Horsted, Senior Marketing Manager hos Lego.

Transformers overtager – Freightliner bygger selvkørende lastbil

– Vi ønskede at matche den virkelige Arocs 3245, så godt som vi kunne. Vores model leveres med en ny fireakslet affjedring, pumper, et ny element til støtteben, og selvfølgelig vores avancerede nye Pneumatik 2.0-system, som tilbyder en lettere og mere realistisk måde at forbinde cylindre og slanger, forklarer Niels Henrik Horsted.

Mercedes

Hvis sønnike bider på, kan du godt begynde at lave plads på stuegulvet, for Arocs er ikke helt lille. Lastbilen måler 54 cm i længden, 14 cm i bredden og 31 cm i højden. Udover de otte hjul, har Arocs også en stor, avanceret grab.

Sprinter 6×6

Det har været målet for Lego-holdet at skabe en model, som er så tæt på den virkelige lastbil som muligt. Det forklarer Anders Gruber, som er Marketing Manager hos Mercedes-Benz Trucks.

– Nøglen for os, som vi drøftet med Lego’s designerne, var, at design, omfang og avancerede funktioner var så tæt som muligt på den oprindelige Arocs 3245,. Herunder at tilføje så mange ikoniske detaljer fra den virkelige Arocs som muligt. Det var meget vigtigt for os, at alle straks ville identificere Lego modellen som Mercedes-Benz Arocs 3245, og det har de opnået.

Lego Arocs 3245 er til salg fra 1. august, men den bliver ikke billig. Regn med omkring 1700 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *