• En Ford Econline fra 1976 er så tæt, man kan komme på en rigtig 'boogie van'. Om det var sådan en, en mand fra Ohio forulempede, vides ikke.

Mand anholdt for at knalde varebil

En fuld mand er blevet anholdt for at forsøge at have sex med en varebil

Vi kan alle komme til at dumme os, når vi bliver fulde. Der er tilmed nogle derude, som måske har dummet sig så meget, at det er endt med en nat i detentionen. Men det er heldigvis de færreste, som ender bag tremmer, fordi de har forulempet en varebil. Men det er sket i Dayton, Ohio i USA.

Varevogns-porno fra Renault

Manden er blevet identificeret som Michael Henson, og ifølge det amerikanske lokalmedie WDTN blev han spottet af et vidne, mens han kun gik rundt iført sorte shorts og sko. Hun forklarede, at hun så manden trække sine shorts ned og stikke sine genitalier ind i fronten på en varebil, som var parkeret på en gade. Hvilken bil, det drejede sig om, er ikke oplyst, men uanset hvad, lyder det ikke specielt rart.

Vidnet har videre forklaret, at manden lod til at fortsætte en tid, for så at falde om i en nærliggende have. Det var her vidnet ringede til politiet, som anholdte manden, som lod til at være kraftigt beruset, for usædelighed. Manden sidder nu i arresten i Montgomery.

Mechanophilia

Mechanophilia er en lidelse, hvor man er seksuelt tiltrukket af maskiner. I flere lande karakteriseres mechanophilia faktisk som en forbrydelse, blandt andet Storbritannien, hvor personer bliver retsforfulgt og registreret i et register for sexforbrydere. Det var også i Storbritannien, en mand i 2013 blev taget i at have sex med sin Land Rover i fuld offentlighed.

I Kina dyrker de sex i varebiler

Der er dog ukendt, om Michael Henson gjorde som han gjorde, fordi han var mechanophil, eller fordi han var hamrende fuld. En ting er sikkert, han forsøgte at knalde en varebil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *