• Fjernes de to bageste sæderækker forvandles den kommende Dscovery Sport til en rummelig varebil.

  • Land Rovers nye kompakte SUV bliver i 2015 et supplement til det eksisterende Discovery-program.

Land Rovers nye SUV er på vej

Land Rover Discovery Sport bliver en kompakt, men dog rummelig og fleksibel model

Måske er det ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det, men det er altså Land Rovers kommende Discovery Sport med tre sæderækker, men med kabinen ryddet for de to bageste sæderækker vil det give en modelvariant med ekstra plads til ting og sager, når den skrues imellem gule eller spraglede nummerplader.
Dét ser vi frem til!

Tæt på at være produktionsklar

Den nye model er nu så langt fremme, at den testes åbenlyst på gader og veje iført en ”camouflage“, som mere end antyder, hvad der er i vente.
Det fremgår af billeder taget, da prototyper af den nye SUV-model forlod Land Rovers Halewoods-fabrik i forbindelse med bilens afsluttende udviklings- og testprogram, som afvikles på flere kontinenter.

Supplement til Discovery

– Selvom den bliver mere kompakt end end traditionel 5-sædet SUV, vil Discovery Sport byde på en en god kombination af både en fleksibel sædeindretning og et kapabelt bagagerum, helt i tråd med, hvad man kan forvente af en Discovery, lover designchef Gerry McGovern.
Land Rovers kompakte, 4-hjulstrukne Discovery Sport forventes at supplere det eksisterende Discovery-program i 2015.

Sjette model i programmet

I forvejen producerer Land Rover foruden Discovery modellerne Freelander, Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Evoque samt klassikeren Defender.
Den sidstnævnte udfases af produktionen ultimo 2015 og ventes efterfølgende erstattet af en ny model konfigureret efter samme pricipper som selskabets øvrige og mere moderne biler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *