• Land Rover Defender 130".

  • Range Rover Evoque.

  • Land Rover Discovery 4.

  • Jacob Glad og Philip V. Hansen i Wildcatten og ”in the middle of nowhere“ på vej od Dakar.

  • Team Glad med pilot, co-driver, serviceholdet og bilerne. Du kan møde dem og høre hele historien i Kalundborg den 3. maj.

Land Rover-event med særtilbud

Team Glads deltagelse i ørkenrally som omdrejningspunkt for familie-dag med biler

Har du nogensinde hørt om en Land Rover Defender 130“ 2,2 TD5 Dakar Edition eller for den sags skyld om Dakar Edition-udgaver af Land Rover Discovery 4, Range Rover Sport eller Range Rover Evoque?
Det er ikke så sært, for det er noget, som Jacob Glad har koblet til det Dakar Race Event, som finder sted hos den vestsjællandske Land Rover- og Peugeot forhandler i Kalundborg lørdag den 3. maj.
Udgangspunktet er Team Glads deltagelse i det nye 5.000 km lange Dakar-raid gennem det nordvestlige Afrika , Intercontinental Rally, som blev kørt i starten af året, en indsats som på trods af svære odds med bl.a. en brækket bagaksel gav Jacob Glad og hans co-driver Philip V. Hansen en flot andenplads i deres potente QT Wildcat 500 DKR.

To gange i Top-3

I 2013 deltog teamet for første gang i et løb med den heftige Wildcat og for første gang i raidet til Dakar, og sluttede som nummer tre. Bliver det til en tredje start, må den næsten ende med en sejr, hvis succesrate skal følge det hidtidige mønster.
Team Glad fortæller om det barske rally og nomadeliv dag for dag og viser billeder fra den to uger lange strabadserende tur. Samtidigt bliver der lejlighed til at både se, røre den Land Rover-baserede Wildcat og høre den 4,0 liter store V8 Jaguar-motor brøle.

Fire leasing-modeller

Men tilbage til Dakar Edition-bilerne. I maj er der således tilbud på leasing af de nævnte Dakar Edition-modeller til såvel privat som erhvervsmæssig anvendelse.
Står firmaet og mangler en 130“ mandskabsvogn med træktøj, stofsæder, Cold Climate Pack og Comfort Pack kan den leases over 36 måneder for en månedlig ydelse på 2.999 kr. plus moms og en restværdi på 150.000 kr. ved leasingperiodens udløb. Leasingaftalen inkluderer service- og reparationsaftale og op til 60.000 km kørsel. Tilsvarende vil en Discovery 4 3.0 Basic Van med samme leasingperiode plus serviceaftale koste 6.995 kr. plus moms om måneden inklusive 20.000 km kørsel pr. år. Bilen kan iøvrigt registreres til en totalvægt under 3.000 kilo.

– plus meget andet

Den månedlige leasingydelse vil for en 5-dørs Range Rover Evoque 2.0 TD4 4×4 Puremed 9-trins automatgear være 4.963 kr. plus moms og for en Range Rover Sport 3.0 S TDV6 Van 7.995 kr. plus moms.
For de to sidstnævnte gælder – foruden et mere eksklusivt udstyret set-up – at aftalen inkluderer et sæt vinterhjul. Dakar Edition-paletten tæller også en Peuget 208 1,2 Active Navi og en 308 1.6 HDI foruden specialtilbud på en Ifor Williams fritidstrailer og en 2-akslet ladtrailer fra samme producent. Dertil kommer tilbud på serviceydelser og tilbehør af forskellig art.

Tilmelding via glad.dk

Uanset om du skal bruge en ny bil eller ej, står invitationen åben for hele familien til at komme og lytte og se med samt benytte sig af dagens tilbud, som bl.a. omfatter en køretur med instruktør i en Land Rover i skoven ved Lerchenborg Slot. Man skal bare tilmelde sig i forvejen via glad.dk/tilmelding.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *