• Denne Land Cruiser FJ43 har fået hele turen, så det er svært ikke at savle lidt over den

  • FJ43 er særligt eftertragtet, fordi den har den mellemlange akselafstand

  • Hele interiøret er lakeret med det slidstærke Rhino Lining

  • En af de få moderne opdateringer er digitale visere

  • Warn M8274 er et legendarisk spil, som tidstypisk passer godt til Land Cruiseren

  • Den 4,5-liters store benzinmotor stammer fra en mere moderne Land Cruiser 80

Amerikansk Land Cruiser porno

Amerikanske FJ Company forvandler den klassiske Land Cruiser FJ til et moderne luksusprodukt, der får et hvert bilhjerte til at banke hårdt

Det handler hverken om tegneserier eller censurerede kønsdele, men hvis du ikke synes, denne restaurerede Toyota Land Cruiser FJ43 er fed, så er dit bil-hjerte lavet af sten. Det er det amerikanske firma FJ Company, der har haft fingrene i den lækre bil. Firmaet har specialiseret sig i at restaurere netop FJ-serien af Land Cruiser, som i disse år bliver flere og flere penge værd. Specielt FJ43 er eftertragtet, da den mellemlange variant er produceret i mindre antal.

Land Cruiser på krykker

Den viste model er bygget til direktøren for firmaet, og målet var, at den både skal kunne klare motorvejskørsel og bjergkørsel omkring Aspen, Colorado. Fordi FJ43’er er fra 1982, så var det første FJ Company gjorde, var at strippe hele bilen ned til chassisramme. Karrosseri og chassisramme blev så slebet ned, og alle steder det var nødvendigt, blev rust repareret. Derefter blev alle dele lakeret igen i den særlige matte hvide farve. FJ Company er grundige; vinduer blev skiftet, benzintanken røg ud og renoveret, og selv reservoiret til sprinklervæske var ude og blive istandsat.

Moderne motor

Undervognen er blevet opgraderet med Old Man Emu-affjedring, moderne skivebremser og servostyring, men største tekniske ændring er en nyere sekscylindret benzin-rækkemotor fra en Land Cruiser 80-serie. Motoren har modelkoden 1FZ og har en slagvolumen på 4,5 liter og yder 210 hk, som sendes gennem en moderne, manuel 5-trins gearkasse.

Nu kommer den endelig – måske – Jeeps pickup

Viserne i instrumenthuset er udskiftet med digitale visere, og så er hele kabinen lakeret i Rhino Linings, som er en særligt slidstærk lakering, som både modstår vejr, vind og skrammer. Visuelt er ændringerne små. FJ Company har sat moderne BF Goodrich-dæk på originale fælge, og så har man installeret et klassisk og tidstypisk Warn M8274 spil. Til sammen gør det denne japaner næsten uimodståelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *