• Hurtig Golf med hurtig cykel.

  • Den 2-liters turbomotor yder nu 350 hk.

  • Denne specielle Golf er bygget af et hold lærlinge.

Kvik Golf bliver endnu kvikkere

Lærlingene hos VW har fået lov at lege med en Golf R stationcar – 350 hk og særlig barnecykel

Hvert år afholder Volkswagen en festival for sig selv ved den østrigske sø Wörthersee, hvor tusindevis af GTI-fans kommer for at dele deres fælles kærlighed for det tyske mærke. Traditionen tro, hiver Volkswagen altid selv nogle specielle modeller med, og i år har de overladt netop det arbejde til lærlingene på fabrikken i Sachsen, som har fået lov at trylle med familiefavoritten – Golf R Variant.

VW om hjørnet med en Golf Variant GTD

Den er ikke ligefrem sløv, for i standardtrim runder den firehjulstrukne stationcar 100 km/t på bare 5,1 sekunder, og topfarten er elektronisk holdt tilbage til 250 km/t. I Golf R Variant Performance 35 koncept, som denne bil hedder, er den 2-liters turbomotor blevet opgraderet til 350 hk, så selvom Volkswagen ikke opgiver en ny accelerationstid, så er den med garanti endnu hurtigere.

Barnecykel

Men lærlingene har ikke nøjes med at pille ved motoren. Udvendigt er stationcaren ganske iøjnefaldende med den unikke to-farvede og håndmalede lakering. For at understrege de ekstra kræfter, har Golf R Variant Performance 35 også fået ekstra ventilering i motorhjelmen, og lærlingene har ikke glemt sikkerheden, for de har installeret endnu større bremser med røde kalibre. Sidst, men ikke mindst rundes eksteriøret af med et par ultra lette alufælge.

Levorg – oprør i Golfklassen

Indvendigt spiller konceptet op med et unikt anlæg med 12 højtalere og 2.500 watt, og et loft, hvor der er installeret LED-pærer, så det ligner en stjernehimmel. Prikken over i’et er en børnecykel, som er lakeret i samme farve som bilen, og som gemmer sig under det almindelige bagagerum.

Skulle du være fristet, så koster den almindelige Golf R Variant 378.490 kr. ex. moms.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *