• Crafter går tilbage, men det hænger nok mest sammen med, at kunderne venter på den nye model, der kommer i 2017

Crafter på ophørsudsalg

Det er ikke helt slut endnu, men VW gearer ned til en kraftig slutspurt med Crafter op til introduktionen af den nye generation til næste år

Leasing har længe været den foretrukne finansieringsform for flådeejere. Det samme er ved at gøre sig gældende for private, der har fået øjnene op for leasing-muligheden. Men erhvervskunder med en enkelt bil eller helt små flåder får i stigende grad øjnene op for at lease deres biler.

Derfor lancerer Volkswagen Erhvervsbiler nu en håndfuld leasingtilbud på Volkswagen Crafter, der fremadrettet kan leases for 1.649 kroner om måneden inklusiv service- og reparationsaftale over fire år.

Slutspurten

Vi ved jo, at Crafter fra 2017 ikke længere skal bygges af Mercedes-Benz, fordi samarbejdet med Sprinter og Crafter ophører. Så slutspurten for at få flest muligt biler på gaden med VW-logo i fronten er i fuld gang.

Crafter er fortsat Volkswagens bud på en fornuftig og praktisk erhvervsbil, hvor der er plads til det meste, og som skal gøre arbejdsdagen lettere og mere komfortabel. Samtidigt er Crafter en af sin klasses mest brændstoføkonomiske varebiler og kører ifølge EU-normen op til 14,9 km/l.

80.000 årlige km

Til 1.649 om måneden plus moms og 45.000 kroner i udbetaling tilbyder Volkswagen Erhvervsbiler Crafter BlueMotion med en 2,0 l TDI-turbomotor med 109 hk. Ønsker man den stærkere og samtidig større Crafter med 136 eller 163 hk, starter priserne på henholdsvis 2.820 og 2.995 om måneden med samme udbetaling.

Leasingtilbuddet er udregnet med et samlet kørselsbehov på 80.000 km over den fireårige leasingperiode, så kurerer og bude skal nok lige regne på kilometerforbruget, før de springer på. Crafter klarer en samlet nyttelast på op til 2,7 ton i et varerum, der i største udgave kan sluge op til 17 kubikmeter. Selve varerummet har en længde på op til 4,7 meter.

Fire bekymringsfrie år

For de fleste erhvervsdrivende er en bil, der altid er arbejdsklar af stor betydning. For at sikre mest mulig fleksibilitet for vores kunder, har Volkswagen Erhvervsbiler valgt altid at inkludere en fire-årig reparations- og serviceaftale i den månedlige leasingydelse.

Dermed slipper man for uforudsete udgifter i hele leasingperioden. Med i service- og reparationsaftalen hører blandt andet service og vedligeholdelsesarbejde med reservedele og olieskift. Udbedring af fejl, som skyldes mekanisk svigt og normalt slid af motor og gearkasse, tandremmen, kobling og bremser. Ligeledes er Volkswagen Vejhjælp en del af aftalen, så man har gratis vejhjælp i hele leasingperioden.

Udstyrspakker

I forbindelse med leasingtilbuddet tilbyder VW nye Crafter-kunder tre DK-udstyrspakker. Varerumspakken har fastsurringsskinner til sidevæggen, sidebeklædning i krydsfinér, mulighed for 270 graders åbning af bagdøre samt sidemarkeringslygter. Den koster 4.990 kroner ex moms.

Med en Komfortpakke får du en række features, der gør arbejdsdagen mere komfortabel med for eksempel indstillelige nakkestøtter og et førersæde, der er vægtafhængigt og dermed tilpasset førerens kropstype optimalt. Dertil multifunktions rat og multifunktionsanlæg, der gør det nemmere at navigere i bilens mange instrumenter, tågeforlygter, fartpilot og Park Assist for og bag. Den koster 188 kroner om måneden. En førerhuspakke med Climatic klimaanlæg, ekstra aflæggerum med låg ved instrumentbordet og betjeningsenhed i loftet med to læselamper koster 167 kroner plus moms.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *