• Med sådan en LPS-klump i varerummet har du altid 230 volt til el-værktøj og ladere. Både på pladsen og turen

  • Det er en bastant kasse på 28 kg, men med Lithium-ion batteri har den mere power end 80 kg bilbatteri

  • Du vælger selv, hvordan du vil lade den op. 12 volt fra bilen eller 230 volt hjemme i stikkontakten. Eller en kombi

  • Med fuld tank på LPS'en kan den reelt fungere som erstatning for en larmende dieselgenerator

  • Mange servicebiler og specialindrettede varebiler har ekstra udstyr, der kræver strøm under stillestående arbejde

Konkurrence: Vind Clayton Power Supply til 20.000 kroner

Clayton Power har lavet en strømforsyning, der kan holde varebilen kørende det meste af dagen. De tror så meget på den, at de udlodder en LPS til 20.000 kroner til Altomvartebiler.dk's læsere

Forleden dag ringede Anders fra Clayton Power og fortalte, at han havde et fuldstændigt epokegørende produkt til varebiler. En uundværlighed på linje med huer og vanter om vinteren.
Det lyder som en historie, sælgere har fortalt før, så han måtte i arbejdstøjet for at sælge den.

Anders hedder også Brønserud og er marketingchef hos Clayton Power i Danmark. Men han rystede ikke et sekund på hånden og smed fluks en udfordring på bordet.
– Nu skal du høre, sagde han. Du har nogle læsere, der kører rundt i varebiler og skal bruge strøm til bilens udstyr eller til deres værktøj, når de er ude på en opgave, ikk’? Du kan jo finde sådan en mand. så forærer vi ham en LPS, så han kan teste den, sagde Brønserud.

Batteribamse

Ok. Så siger vi det. Og udfordringen er hermed givet videre.
Produktet er en LPS – Lithium Power Supply. En batteri-bamse på 28 kg med ud- og indtag til både 12 og 230 volt. 1500 Watt og 100 Ah, der kan lades op under kørsel eller hjemme fra stikkontakten. Den kan give dig 230-volts stikkontakter i varerummet, så du kan lade dit batteridrevne håndværktøj op på farten eller have 230 volt på dit arbejdssted; og selv om du slukker bilen, er der strøm til lang tids arbejde.

Og ‘lang tids arbejde’ er ikke for at dække over noget. Det kommer jo helt an på, hvor meget strøm, du skal bruge. En slagboremaskine på 1.500 Watt kan køre et kvarters tid, mens et apparat på 500 Watt ifølge Claytons specifikation kan få sagt i 1 time og 47 minutter.

Vejer en tredjedel

– Hvis du har den monteret i din varebil, kan du bruge for eksempel 500 watt i en halv time. Så har du brugt en tredjedel af strømmen fra LPS’en, og bagefter tager det en halv time at lade det helt op igen, forklarer Anders Brønserud.

 

En Clayton Power LPS kan også bruges i for eksempel autocampere og campingvogne, hvor det også er småt med pladsen, og vægten spiller en rolle. Ligesom varebiler er de henvist til at bruge gammeldags blysyre-batterier, der vejer og fylder tre gange så meget som en LPS med tilsvarende strøm.

Men lad os nu se, hvor meget af det,  Anders og hans Clayton Power LPS kan leve op til, når det kommer til stykket.

Test din præmie

Send en mail til thomas@altomvarebiler.dk og fortæl om dit job, og hvorfor du har brug for ekstra strøm i din varebil. Så bliver det måske dig, der vinder en Clayton Power Litium Power Supply til 20.000 kroner. Den eneste betingelse er, at du tester den i din hverdag for altomvarebiler.dk.

Vi skal have din mail med din historie, telefonnummer og adresse senest onsdag den 26. oktober. Så kontakter vi dig og får sat dig i gang med testen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *