• Mitsubishi ASX bliver ikke mindre bysmart af at få grå lakering og orange sidespejle.

  • Mitsubishi L200 med masser af lir – lige til livet udenfor.

Kom ud i det fri med Mitsubishi L200

Mitsubishi lirer L200 og ASX ud med masser af ekstraudstyr

Det er så moderne at have en aktiv livstil. Vi skal alle sammen ud i naturen, men for at komme derud, har man jo brug for en bil. Mitsubishi tilbyder nu to af sine firehjulstrækkere med lidt ekstra lir.

Udstyret er altsammen den slags, som ser godt ud på havnen, men den reelle værdi er nok minimal. Så er det jo godt, at i hvert fald L200 er en ret habil pickup allerede som standard. Men for at friske den op, har Mitsubishi lakeret den i en speciel perlegrå farve med masser af orange accenter til tågelygtehuse, siddespejl og trinbrædder, til at skille den ud fra mængden. Visuelt er prikken over i’et en ny kølergrill. Mere anvendeligt er et bundskjold samt en tagbagagebærer, så du kan tage endnu mere udstyr med på farten.

Brutale Mitsubishi L200

Femte generation af L200 blev introduceret sidste år og er kun lige kommet til Danmark. Opbygningen er stadig klassisk pickup med separat chassisramme, stiv bagaksel og bladfjedre. Motoren er en ny 2,4-liters diesel med 181 hk og 430 Nm.

Overspring

Mitsubishi har også kastet deres udendørskærlighed på crossoveren ASX, som har fået samme tur som L200, som firmaet kalder GEOSEEK. Her er der også samme grå lakering med orange accenter, og tilmed er det blevet til et bundskjold og en tagbagagebærer, som kan holde et par mountainbikes, hvilket jo er ganske praktisk, når man skal på eventyr i skoven.

Mitsubishi Outlander skruer op for charmen

Indvendigt har begge modellers interiør fået samme tur i grå og orange, og så er sæderne betrukket med et stof, der minder om ruskind, men som er mere holdbart, og som er åndbart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *