• Kia's faceliftede Optima trækker samme vej som de øvrige modeller i Kia-programmet, når det gælder formgivning, teknologi og værdi for pengene, men der er mere på vej.

  • Set fra varebilkøberes synsvinkel mangler Optima-serien noget: en 5-dørs stationcar - men den kommer!

  • Kia Optima som den ser ud nu efter faceliftet, men stadig kun med fire døre. Kia er dog på vej med en helt ny modelgeneration inklusive en 5-dørs stationcar.

  • Sådan er niveauet i den nye Kia Optima, og der er næppe grund til at forvente mindre i den modelgeneration, der kommer i 2016.

Kia kører Optima i stilling

Kia vil ind på markedet for mellemklassebiler og dermed får topmodellen Optima comeback

Kia’s mellemstore sedan Optima får comeback på det danske marked i september, og at det først sker nu, skyldes ifølge Kia Import Danmark, at efterspørgslen på modellen internationalt har været så stor, at det lille danske marked har måttet stå i kø for at få biler.

Alternativ til firmabilkøbere

Men nu sker det, og den mellemstore og veludstyrede Optima med appel til firmabilkøbere, kommer i to motorvarianter, en dieselvariant på 1,7 liter og 136 hk og en benzindrevet 2,0-liter motor på 165 hk.
Optima kommer i udstyrsversionerne Vision og Advance og til priser fra henholdsvis 279.999 og 329.999 kr. – og alle modelvarianterne er med manuelt gearskifte.

Ny modelgeneration i 2016

Så langt så godt, men er der også en 5-dørs version af den faceliftede Optima? Ikke i denne omgang, for Kia har travlt med at udvikle en helt ny Optima-generation, som ventes lanceret i 2016 – og det nye modelprogram bliver inklusive en stationcar.
Dersom den kommende 5-dørs Optima lægger sig i slipstrømmen på Kia’s 5-dørs Cee’d med hensyn til køreegenskaber, komfort, brugsværdi, kvalitet og pris, er der noget for købere og brugere af gulpladebiler at se frem til – og måske noget for konkurrenterne at ønske hen hvor Mars-støvet hvirvler.
I mellemtiden benytter Kia Import Danmark lejligheden til at køre mellemklassemodellen i stilling i firmabilkøbernes bevidsthed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *