• Blå fælge og hank - denne Mercedes stikker ud. Hele siden på varerummet kan klappes op for at give nemmere adgang til værktøj.

  • Interiøret er ikke nyskabende, men det er første gang, Mercedes USA tilbyder indretning direkte 'Ab Fabrik´.

  • Ja - den er god nok. En Mercedes, der ligner en forvokset værktøjskasse.

Kæmpe-værktøjskasse fra Mercedes

Mercedes introducerer et nyt koncept for indretning i USA, og for at gøre reklame for sig selv, har de bygget en Vito, der ligner en forvokset værktøjskasse.

I USA forsøger Mercedes sig med at vise amerikanerne, hvad sådan en europæisk varebil kan – specielt når den er indrettet med særlige skabe. Samtidig introducere det tyske mærke et nyt koncept, de kalder “MasterSolutions”, hvor man igennem Mercedes kan få indrettet varebilen efter ønske, og for at vise det, har Mercedes nu bygget Metris MasterSolutions Toolbox Van, der ligner en forvokset værktøjskasse.

Grøn og sort bilindretning fra Bott

Bilen er en Mercedes Vito, som på amerikansk kaldes for Metris, og motoren er en to-liters turbobenzinmotor med 208 hk, der trækker baghjulene gennem en 7-trins automatgearkasse. Siderne af varerummet kan åbnes op, og indvendigt er rummet indrettet med hylder, reoler og værktøjskasser fra Ranger Design og Sortimo. Gulvet er beklædt med et særligt mønster, som både er skridsikkert og nemt at gøre rent.

Håndværkerens drøm

Det er udvendigt, denne Mercedes fanger flest øjne. Bilen er bygget af tuningsfirmaet RENNtech, der har valgt at pakke denne Vito ind i en unik wrap med farvekombinationen lyseblå og grå. Flere steder på wrap’en har man det fået til at ligne hængsler, og på taget har man installeret det, der ligner en kæmpe hank, som var hele bilen én stor værktøjskasse, klar til at tage med ud på næste opgave.

Fuld skrald i din Mercedes Vito

Det kan være, den sidste detalje er en tand for meget for de fleste håndværkere, men mange vil nok sætte pris på MasterSolutions-tilbuddet, hvor Mercedes USA kan tilbyde alt fra reoler til køleskab eller ekstra sæder, og det hele er installeret, når du modtager bilen hos forhandleren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *