• Teamejer Dave Brailsford sammen med Sky-rytterne Richie Porte og Geraint Thomas ved den specielle F-TYPE Coupé cykel-varebil.

  • F-Type Coupé indrettet til transport af udstyr og til intern kommunikation for det professionelle cykelhold Sky.

  • F-Type Coupé udstyret med specielt cykelstativ på bagsmækken.

  • Maskineriet er den samme magtfulde 5,0-liter V8'er med 550 hk og 680 Nm som i R-udgaven.

  • Så er der sikret forbindelse mellem Sky-holdets sportschef og rytterne.

  • Sky-teamet er eksklusivt kørende i Tour de France - i det mindste på fire hjul.

  • Jaguar Land Rovers Special Vehicle Operations har markeret, hvor den blåsorte cykeltransporter kommer fra.

Jaguar F-Type som cykelstativ

Jaguar mobiliserer Team Sky med specialindrettet servicebil i Tour de France

Nej, det er ganske vist ikke en regulær varebil, og så på en måde alligevel, for den bliver brugt til transport i professionel cykelsport – og det er jo en slags business.
Bilen er en Jaguar F-Type Coupé lavet specielt til at støtte Sky-teamet på etape 20 fra Bergerac til Périgueux i det igangværende Tour de France.

Variation over R-temaet

Det er Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations, som står bag specialmodellen, som er en variation over temaet F-Type R Coupé – den rappeste og mest muskuløse Jaguar til dato, og som blev frigivet til salg tidligere på året.
Team Skys specielle cykeltransport trækkes af den samme 5,0-liter V8 kompressormotor med 550 hk og 680 Nm, som R-modellen, men du skal ikke regne med at se denne specielle ”varebil“ i serieproduktion, for det er en one-of-a-kind.

Specialindrettet interiør

Bilens eksteriør er suppleret af et specialbygget stativ til to af Sky-teamets Pinarello Bolide TT-cykler og tillige fikset op med de rette teamfarver og med interiørdetaljer, som understøtter det indtryk, som bilens ydre måtte efterlade på omgivelserne.
Indretningen omfatter en separat installation til strømforsyning af bl.a. radioanlæg, horn og TV-udstyr, som benyttes i kommunikationen mellem teamets sportschef og ryttere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *