Iveco Daily Hi-Matic kommer til Herning

Ny Daily Hi-Matic med 8-trins automatgearkasse gør sin debut på Transport 2015 fra den 19. til den 22. marts i Messecenter Herning

Iveco viser to nye Daily-varianter i den tunge ende af varebil-segmentet på Transport 2015 i Herning. Den ene er den tunge 7,2-tons version med en nyttelast på op til 4,7 ton. Men mest spændende, synes vi her på altomvarebiler.dk, er den nye 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, som får officiel Danmarkspremiere i det jyske.

Det er første gang, den vises frem i Danmark, og der bliver oven i købet mulighed for at køre en lille test-tur med den på en bane uden for messecentret. Den sætter nye standarder for fleksibilitet, effektivitet og brændstoføkonomi i Daily, samtidig med at den garanterer øget komfort under kørslen. Den nye gearkasse er konstrueret til at give absolut køreglæde og gør det muligt for føreren at koncentrere sig fuldt og helt om trafikken og kørselsforholdene.

10 procent bedre end manuel

Dail Hi-Matic har en enestående brændstoføkonomi takket være valgmuligheden mellem ECO-mode og POWER-mode. I Eco-mode sker gearskiftet smidigt ved lav omdrejningshastighed for at maksimere komforten og minimere brændstofforbruget, mens gearskiftet i Power-mode sker ved højere omdrejninger for at øge præstationerne.

Iveco siger, at vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne er reduceret med 10 procent i forhold til den manuelle gearkasse. Ny Dailys designløsninger, der er konstrueret med tanke på holdbarheden, beskytter motoren og gearkassen og giver mindre vedligeholdelse.

Daily fås med flere motorer, to slagvoluminer på 2,3 og 3,0 liter, effekt fra 126 til 205 hk og drejningsmoment fra 320 til 470 Nm, der matcher alle totalvægte.

Fleksibel skiftestrategi

Ny Daily Hi-Matic har en anhængerkapacitet op til 3500 kg og sikrer optimal gearskifte op ad bakke, også takket være kombinationen med Hill Holder-systemet, som forhindrer køretøjet i at rulle baglæns ved igangsætning op ad bakke, og som er standard på Ny Daily.

Iveco Daily – den italienske bryggerhest

VW afslører en ny Touran

Den nye gearkasse med den selvtilpassende skiftestrategi passer  til det daglige arbejde og skifter smidigt til det rigtige gear på mindre end 200 millisekunder. Med det meget brede interval, vil motoren altid være i optimal hastighed.

En Daily til alle

Den nye Daily Hi-Matic fås med tre forskellige udstyrspakker: Urban, Regional og International.

Urban passer godt til i bytrafikken, da den garanterer maksimale køreegenskaber og komfort takket være den selvtilpassende skiftestrategi, som tilpasser betjeningslogikken ved at vælge mellem 20 forskellige skifteprogrammer.

Regional er den løsning til dig, der har brug for maksimal fleksibilitet med høje præstationer og to funktionsmåder: Eco og Power, der også gavner køreglæden.

International er til dig, der skal tilbagelægge lange afstande og søger en komfortabel og pålidelig partner – et køretøj med toppræstationer og exceptionel kørekomfort. Gearkassen med dets optimerede udvekslingsforhold og lave interne modstand giver samtidigt et bedre brændstofforbrug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *