• Iveco Daily er 'Sustainable Truck of the Year'

Iveco Daily er en grøn lastbil

Iveco Daily Electric løb med den første førsteplads for varebiler i konkurrencen ‘Sustainable Truck of the Year’. Prisen bliver nu uddelt i tre kategorier, hvoraf den letteste er ‘Van’.
Prisen gives for et bæredygtigt og energieffektivt produkt, der blandt andet reducerer udledningen af forurenende udstødningsgasser, mindsker transportens indvirkning på befolkningen og indfører en produktionscyklus med genanvendelighed af udtjente dele.
Maurizio Cervetto, chefredaktør for Vado e Torno, overrakte præmien til Pierre Lahutte, Iveco Brand President, under den nyligt afholdte transport- og logistikmesse Transpotec 2017.
– Konstruktionen går tilbage til 2009, men det er først med den seneste opdatering af produktprogrammet, at Daily Electric har nået sin fulde modenhed. Ud over et afgørende skridt fremad med hensyn til tilslutningsmuligheder, har den højt avancerede strømforsyningspakke med natrium-nikkel-klorid batterier, superkapacitorer og et fleksibelt ladesystem bragt ydeevnen op på et særdeles attraktivt niveau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *