• Isuzu D-Max SnipeNstrike Edition er jægerens våde drøm. I ladet er der både spil, hundebur og bruser.

  • Camuflage-folieringen er designet af det danske firma SnipeNstrike.

  • Jæger-D-Max'en får både 'nudgebar' og spil - også selvfølgelig den vilde camuflage-grafik.

Isuzu trækker i camo

Camuflage-grafik og hundebur – Isuzu sigter efter jægerne med specialudgave af D-Max

Flokken af danske jægere er generelt et købestærkt publikum. Samtidig går de op i deres grej, og når man ruller op til jagtmarkerne, kan det ikke nytte, at man ikke kommer i den nyeste jagtvogn. Isuzu vil nu være med i jægernes tanker med en specialudgave af pickuppen D-Max.

Islandsk magi i Isuzu pickup

Pickuppen er i forvejen en solid platform at bygge videre på, og det har Isuzu så i samarbejde med David Hauge, som underviser buejægere, og SnipeNstrike, et firma, der designer moderne jagttøj. Udgaven er blevet døbt SnipNstrike Edition, og visuelt er der ingen tvivl om, at her kommer en jagtvogn. Bilen er fuldfolieret med SnipeNstrikes egen camouflage grafik, de kalder Forrest Ghost – en blanding af grøn og brune ‘bits’. I fronten sidder der en orange ‘nudgebar’ og et spil, der hjælper, hvis vejen ind og ud af skoven bliver for ufremkommelig.

Blodigt alvor

Som jæger er det ikke altid kun for sjov – specielt ikke, når man skal gøre rent. Men det har Isuzu og de to firmaer selvfølgelig tænkt på, så SnipNstrike Edition har installeret en håndbruser, der kan skylle blod og skidt ud af bilens lad eller rengøre støvler og andet grej. For at hjælpe ryggen er der indbygget et indvendigt spil ladet, der kan hive jagtbyttet op ad en slidske, så man ikke selv skal løfte det tunge bytte op.

Isuzu D-Max – pickup uden omsvøb

Der er selvfølgelig også tænkt på jægerens to bedste venner – riflen og hunden. Med et hundebur i ladet, som for øvrigt har hardtop, er fido sikret mod vind og vejr, og indbygget aflåst våbenskab sikre riflen forsvarligt.

Prisen på en Isuzu D-Max 4×4 Crew Cap med en 2,5-liters motor med 163 HK og automatgear starter ved 274.990 kr. før moms. Herudover koster SnipeNstrike Edition 156.484 kr. før moms.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *