• Fremover kan Isuzu D-Max fås på hvide plader med plads til hele familien.

  • Isuzu D-Max kan nu også købes i en 'Beast'-variant med 33 tommer hjul og 265 mm frihøjde.

Isuzu prøver med hvide plader

Isuzu Danmark introducerer en hvidplade-udgave af pickuppen D-Max med plads til fem personer, og den må stadig trække 3.500 kilo

Isuzu i Danmark forsøger sig nu også med en særlig variant af pickuppen D-Max med 150 procents afgift. Nissan har allerede introduceret en udgave af Navara, og VW arbejder også på en variant af Amarok som personbil. Og selvom det koster mange, mange penge, så slipper man blandt andet for at skulle betale den såkaldte ‘misundelsesafgift’, som er pålagt varebiler, der bruges til privatbrug.

Isuzu trækker i camo

D-Max Extended Cab 4X4, som kun har to nødtørftige bagsæder, starter ved 428.080 kr. En Double Cab-version med plads til fem personer, koster fra 536.585 kr. Som standard har den blandt andet aircondition, premium sæder med varme, ratbetjent fartpilot, 6 airbags, isofix i bagsæderne, læderrat, bluetooth og el-justerbare og indklappelige sidespejle med varme og blink.

Uanset om man vælger Extended Cab eller Double Cab er motoren en 2.5 liters twin-turbo diesel med 163 hk, som fås med enten med 6-trins manuelt eller 5-trins automatgear. Til forskel fra de fleste personbiler, må D-Max trække 3.500 kg, og på ladet må den laste op til 985 kg.

Højt til vejrs

Hvis nu over 500.000 kr. bare er et greb i lommen, så tilbyder Isuzu nu også en særlig udstyrspakke, som sender pickuppen i vejret. Pakken kaldes ‘Beast’, for karrosseriet bliver hævet 100 mm, så der er plads til 18 tommer smedede alufælge med 33” Mickey Thomson Baja-mudderdæk og bredere skærmkanter, som lakeres i bilens farve.

Varebiler på hvide plader

Det giver tilsammen en øget frihøjde på 265 mm, og bilen bliver samtidig 75 mm bredere. Herudover kommer to PIAA LED fjernlygter, fire LED arbejdslamper og speciallavet afdækning over anhængertræk. Beastpakken leveres synet med de tekniske ændringer, men koster til gengæld også lige under kr. 80.000 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *