• Isuzu D-Max ombygget af Arctic Trucks er det tætteste du kommer på en monstertruck med fabriksgaranti.

  • Hjulene måler 87,5 cm, og frihøjden er terræn-venlige 29 cm.

Islandsk magi i Isuzu pickup

Nu sælger engelske Isuzu-forhandlere en D-Max med 87,5 cm store hjul og fuld garanti

Den atlantiske lilleput-nation Island har ved dette års EM vist, at klippeøen sagtens kan spille fodbold. Men det er ikke sådan, vi kender dem normalt. Island er mest kendt for deres fantastiske natur, og for biltosser er øen kendt for sine vilde modifikationer, som er nødvendige, hvis man vil sikkert frem over størknet lava og isfyldte gletschere. Dem er der ikke mange af i Storbritanien, men nu kan man alligevel købe en islandsk inspireret Isuzu D-Max direkte fra Isuzu-forhandleren.

Isuzu D-Max på Agromek 2014

Bilen er udviklet i samarbejde med islandske Arctic Trucks, som har udviklet deres teknik på landets gletschere. Som følger har D-Max AT35, som den hedder, fået en opgraderet undervogn, som er hævet 12,5 cm med kvalitetsstøddæmpere fra Fox Racing. Der skal nemlig være plads til 35 tommer dæk på 17 tommer fælge. Dæk og fælg måler til sammen 87,5 cm. Tilsammen giver modifikationerne en frihøjde på 29 cm. Det er helt sikkert bedre end nogen anden pickup, du kan købe direkte fra en forhandler.

Stadig en trailer-konge

Udover de store hjul er der monteret seriøst brede skærme, som kan rumme de store hjul, men ellers er bilen standard. Motoren er stadig den samme 2,5-liters diesel med 163 hk og 400 Nm. Det er en fordel, for det betyder, at modellen har samme garanti som den almindelige udgave, og så må den stadig trække en trailer på op til 3,5 tons.

Isuzu D-Max kommer til Danmark

Hvis du selv er interesseret i en D-Max med islandsk magi, så har Arctic Trucks en afdeling i Norge, hvor en ombygning koster 93.892 kr., men så ryger garantien, og det er ikke sikkert, en dansk synsmand vil forstå de næsten 90 cm store hjul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *