iPhones til alle

iPhone-app kan effektivisere firmakørsel med 35 procent, men det forudsætter bare, at medarbejderne er udstyret med iPhones

Autolog Systems har med GPS-systemet Autolog Business Gold og den tilhørende iPhone app skabt en platform for bedre og mere effektiv brug af firmabiler i såvel små som store virksomheder. Det betyder lavere brændstofudgifter, bedre ruteplanlægning, mindre administration og automatisk dokumentation overfor SKAT.

Firmakørsel med tilhørende tunge administrative opgaver og dieselpriser på himmelflugt spænder ben for små og store virksomheder i dagligdagen.

Det forsøger Autolog at imødegå med Business Gold. Systemet er baseret på et GPS-system, som registrerer, hvor virksomhedens biler er og hvornår, om de kører den korteste rute, og med hvilket formål.

Ingen svinkeærinder

Med Autolog Business Gold har virksomheden fuld kontrol over, hvor bilerne befinder sig, så den ansvarlige til enhver tid kan udpege den bil, der befinder sig tættest på en kunde i tilfælde af hastesager. Det letter ruteplanlægningen og trimmer arbejdsgangen. Det betyder også, at daglige svinkeærinder – som turen til leverandøren eller købmanden – kan visualiseres og omkostningsberegnes.

Derfor kan det godt være, implementeringen af sådan et system lige skal vendes i frokoststuen, inden den absolutte overvågning træder i kraft.

Med Autolog Business Gold vil virksomheden til enhver tid kunne dokumentere kørsel og tidsforbrug over for både kunder og SKAT. Og netop den automatiske dokumentation over for SKAT kan spare både virksomheden og medarbejderne for en masse bøvl.

Fakta:
Det er virksomheden og de ansatte, der skal dokumentere, at varebilerne udelukkende bruges til erhvervskørsel. Med et GPS-baseret system til dokumentation har både medarbejderen og virksomheden orden i sagerne over for SKAT i forbindelse med kørsel i momsfrie firmabiler eller udbetaling af skattefri kørselsgodtgørelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *