• Så er den her – de første håndfaste beviser på, at Jeep laver en pickup-variant af den næste generation af Wrangler.

Her er den – Jeep’s pickup

De første spionbilleder af den længe ventede Jeep Wrangler pickup er landet

En pickup-variant af Jeeps klassiske Wrangler har længe spøgt, men nu har vi de første håndfaste beviser. Spionfotografen Chris Doane har fanget den nye model under kraftig forklædning, men der er ingen tvivl om, at det er en reel pickup-variant.

Den er god nok – Jeep bygger pickup

Pickuppen bliver en tilføjelse til modelrækken, når Jeep introducerer en helt ny generation af Wrangler i 2017, men detaljerne om denne model er sparsomme. Vi ved dog, at den nye generation bliver mere moderne og miljøvenlig. Der har været snak om at droppe de stive aksler, men de bliver, og det samme gør den separate chassisramme.

Til gengæld får den nye model formentlig en 2-liters firecylindret benzinmotor med turbo og omkring 300 hk, som skal erstatte den nuværende models 3,6-liters V6’er, som elsker at slubre benzin. Til de grønne kommer der formentlig også en hybrid-variant, ligesom den europæiske diesel formentlig endelige finder vej til USA.

Chevy-konkurrent

Jeep-fans har længe drømt om en pickup-udgave af Wrangler, faktisk i en sådan grad at flere små firmaer har skabt profitable forretninger bare på at lave ombygnings-kits til at forvandle Wrangler Unlimited til en pickup. Men indtil nu har Jeep ikke ville rykke sig. Den pludselige ændring skyldes formentlig, at de ’mellemstore’ pickups er begyndt at blive populære i USA igen, ledt an af en ny Colorado-model fra Chevrolet. Og når konkurrenten kan tilbyde et nyt produkt, så bliver Jeep nødt til at følge med.

Nu kommer den endelig – måske – Jeeps pickup

Fiat Chrysler, som ejer Jeep, har netop offentliggjort, at man vil investere omkring 4,7 milliarder kroner i Jeeps fabrik i Toledo, så den kan blive opdateret og klar til at bygge den nye Wrangler. Pickup-modellen forventes klar til 2018.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *