• En let regn- og vindtæt jakke med hætte i 96 pct. polyamid er god at have liggende klar i en bil, der færdes i et land, som efter sigende er på vej mod i en fremtid med endnu mere regn end tilforn.

  • Med et cover fra Mercedes-Benz Collection kan man i det mindste beskytte sin iPhone mod de stød, som tilværelsen byder på.

  • Kollektionen omfatter flere slags T-shirts og caps både til ham og hende.

  • Kollektionen byder på flere muligheder, bl.a. denne rummelige taske med hank og skulderrem til laptop, tilbehør og dokumenter.

  • Tid er kostbar og skal udnyttes optimalt, præcision en dyd og klassiske ure er trendy. Det hele går op i en højre enhed med et professionelt kronometer som dette.

  • Vi er på vej mod den lune årstid, så i stedet for en lækker vinterjakke, kan man fra kollektionen og med velberåd i hu foretrække en ærmeløs, quiltet vest med krave og lommer.

  • En gedigen nøglering med fletværk som denne giver bilnøglen lidt ekstra eksklusivitet. Der findes flere udgaver, bl.a. en speciel til brugere af den nye SUV-model GLA.

  • Se solen lige i øjnene med et par tintede brilleglas fra Mercedes-Benz Collection. Der er fler emodeller at vælge iblandt.

  • Til forretningensrejsen og andre jobrelaterede trip med overnatning, er der et praktisk kit bestående af en duffelbag med tilhørende toilettaske.

Godter fra Mercedes-Benz til stjernekørere

Mercedes-Benz Collection med tilbehør til folk, som kører Sprinter, Vito, Citan eller en af SUV-modellerne fra Stuttgart

Sprinter du i hverdagen rundt i en Mercedes-Benz på jobbet og hænger ved stuealteret i weekenden for at se Formel 1, så er en T-shirt og perfekt formet cap med Lewis Hamiltons navnetræk – eller Nico Rosbergs – måske lige noget for dig.
Ellers kan du i Mercedes-Benz Collection vælge og vrage mellem stort og småt, fra et klassisk kronometer med rem til regntæt vindstopper i polyamid – og med hætte. Eller fra en let og lækker quiltet ærmeløs vest med lommer til en gedigen nøglering med fletværk.

Bredt udvalg

Alternativet kan være et par solbriller eller en rummelig computertaske med hank og bærerem. I alle tilfælde er der tale om lækkerier fra den Mercedes-Benz Collection, der er lavet til folk, der kører med stjerne på fronten, hvad enten det er   en Sprinter, Vito, Citan, en stationcar eller en af de forskellige SUV-modeller fra bilproducenten i Stuttgart.
Der er noget at vælge iblandt for både ham, hende og børnene, og udvalget strækker sig fra det praktiske til det eksklusive, og fra det klassiske til det moderne, så der er noget at komme efter til brug i  varebilen og mesterbilen både på vejen til arbejdspladsen og kundebesøget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *