• En rustvogn i ordets bogstaveligste forstand.

  • En skotte har betalt penge for denne skræddersyede foliering, men nærig har han nok ikke været

  • Forvandlingen er i gang fra skinnende blank T5'er til en rusthærget skrotbunke

Fra flot til skrot

Clyde laver gerne din skinnende nye varebil om til en gammel rustbunke

Man kan undre sig over, hvad folk betaler penge for. Men en skotte har rent faktisk ofret spareskillinger på at få lavet sin skinnende sorte VW T5 Sportline om til noget, der ved første øjekast ligner en gammel, rusten møgkasse.

Det er firmaet Clyde Wraps i Glasgow, der har stået for det, der må kaldes det modsatte af en modernisering. Nemlig en komplet foliering med gennemtæringer, amatøragtige reparationer, snavs og rustrøde misfarvninger sivende fra dørhåndtag og paneler.

Vi elsker det!

På Clyde Wraps’ website reklameres der direkte med skræddersyede løsninger (“custom graphics”), og firmaet opmuntrer kunderne til at komme med deres helt personlige ønsker.

“We love that!” skriver de. Transporter-ejeren har nu fået sit helt personlige ønske opfyldt. Men hvad der ligger bag bestillingen af det rustne look, fortælles der intet om.

Stoppet af politiet

Måske er det en form for sikring mod indbrudstyve. For hvem gider bryde ind i sådan et vrag for at lede efter værdier? Angiveligt skal man ganske tæt på bilen for at kunne se, at der er tale om en påklistret effekt.

Ejeren af bilen er ifølge Clyde Wraps blevet stoppet af politiet, der åbenbart lod sig narre af camouflagen. I hvert fald stak de slippepinden ud for at udspørge ejeren om bilens tilstand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *