Ford Transit ombygget til gadebiograf i Cannes

Cannes in a Van er en rullende biograf med klapstole, storskærm og gulvtæppe, der kører rundt på årets filmfestivaller og viser uafhængige film

En Ford Transit Custom ombygget til mobil biograf, vise uafhængige film, som ikke får den store opmærksomhed a la den, Hollywood-stjernerne strør ud over deres egne million-projekter med glitter og trusseløse smuttere på den røde løber. Cannes in a Van kører rundt i Cannes under den internationale filmfestival i den sydfranske by.
Senere skal den besøge andre af sommerens store filmfesivaller.
Det Ford-støttede ’Cannes in a Van’ er et støtteprojekt, der skal fremme uafhængig filmproduktion ved at køre rundt i gaderne og vise håbefulde producenter og instruktørers film på gadeplan.
Det er sjette år i træk, det firehjulede projekt triller rundt til Europas filmfestivaller og promoverer uafhængige film, og ligesom sidste år er det Ford Transit, der bidrager med den firehjulede del af den firehjulede biograf.

Gulvtæppe og klapstole

Cannes in a Van 2013 blev skudt i gang med sit årlige besøg på den glamourøse Cannes Film Festival, hvor Ford Transit giver filmfans mulighed for at se uafhængige film, mens Transit’en er parkeret på Boulevard de la Croisette nær festivalpladsen i Cannes.
Cannes in a Van er bygget over en Transit Custom med lang akselafstand. Den er bestykket med en 55-tommer fladskærm i varerummet, et solidt lydanlæg, gulvtæppe og klapstole, så biografgængere og andre fodgængere kan få den helt rigtige biografoplevelse.
For at hjælpe biografgængere med finde bilen – og biografen, er der monteret et stort reklameskilt på Transits nye integrerede tagbøjler, ligesom det nok kun er de færreste, der er i tvivl om budskabet, når de ser den gule og orange varebil køre omkring i byen ved årets filmfestivaller.
Transit Custom Movie Theatre bliver ikke serieproduceret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *