• Mondeo Vignale kommer både som limousine og statuioncar. Den sidste med potentiale som luksuriøs mesterbil med gule eller to-farvede nummerskilte.

  • Læderstue med quiltet indtræk og raffineret kommunikationssystem og wi-fi forbindelse til digitale enheder er med til at kendetegne Vignale-konceptet.

  • 20 tommer store højglanspolerede aluminiumfælge bidrager til at give Mondeo Vignale det rette VIP-look.

  • Stor og rummelig bliver den - og sikekrt med mange gennemarbejde og gedigne detaljer.

Ford Mondeo Vignale snart færdig

Ford afslører yderligere detaljer om konceptet ved næste uges designmesse i Milano.

Ford er parat til at løfte sløret yderligere omkring Modeo Vignale-konceptet, der havde verdenspremiere ved det internationale motorshow i Frankfurt, Tyskland, sidste år, og tillige blev præsenteret ved forårets motorshow i Genéve, Schweiz. Denne gang sker det i forbindelse med den kommende uges designmesse i Milano, Italien.
Ifølge Fords europæiske topchef Stephen Odell er der tale om selskabets hidtil mest eksklusive og prestigebetonede Modeo.
Når konceptet præsenteres på Fords Casa Vignale-stand i Milano, bliver det med et debatpanel bestående af det team af designere, som har stået for udformningen af de nye topudstyrede mellemklassemodeller, hvor især den 5-dørs stationcar-version har potentiale som eksklusiv varebil.
Tidligere er det i officielle meddelelser nævnt,  at den nye model vil være klar til serieproduktion fra primo 2015, så man må formode, at den udgave, der præsenteres i Milano, er tæt på det endelige resultat.

”Helt ny kvalitetsstandard“

Ford har bebudet en Mondeo Vignale-generation, som byder på ”en helt ny kvalitetsstandard, unikt design, eksklusive specifikationer og avanceret teknologi.“
Ved præsentationen på IAA-messen i Frankfurt lancerede Stephen Odell Vignale-konceltet med følgende udsagn:
– Ford Mondeo Vignale-konceptet har alle de features, som kunderne fortæller os, de gerne vil have når det kommer til design, kvalitet, avanceret teknologi og eksklusivitet.
I Frankfurt og Genève stod Vignale-konceptet på specielle blankpolerede 20-tommer hjul i aluminium, og med forkromede sidespejle og dørgreb samt et Aston Martin-agtigt frontgitter.

Med indbygget læderstue

Interiøret kendetegnes ved rat, instrumentbord, sæder og armlæn i læderantræk, dørpaneler med quiltet beklædning og kromdetaljer sam gulvmåtter med specielle kantdekorationer.
Udstyrsmæssigt glimrer konceptbilen med det håndfri Ford Sync kommunikationssystem, MyFord Touch og wi-fi miljø til integrering af mobiltelefoni og andre digitale enheder.
Dertil kommer detaljer som parkeringshjælp og bakkamera samt adaptive LED-forlygter.

Vignale med VIP-service

Mondeo Vignale er udviklet med øje for brugere, som i forvejen lægger vægt på VIP-service som f.eks. ”Fast track“ check-in, eksklusive lounges, bonus-point samt let adgang til hotelkæder, restauranter og særlig rådgivning via deres kreditkort.
Eksempelvis er der kridtet op til obligatorisk kundebetjening med afhentning og returnering af Vignale-brugeres biler i forbindelse med bl.a. kvik-service med tilhørende kvalitetskontrol og fri vognvask.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *