• Med TomTom navigation og GPS-baseret flådestyring kan distributionskørsel med Fiat Fiorino og Doblò Cargo nu dirigeres mere præcist og økonomisk.

Fiat varebiler gearet til flådestyring

Fiat Fiorino og Doblò Cargo standardudstyres med TomTom-stik til installering af navigation og WEB-fleet system

Fiat Professional har i samarbejde med TomTom banet vej for flådestyring af varebil-modellerne Fiorino og Doblò Cargo. Ved at standardudstyre de to modeller med et specielt stik til TomToms navigationsanlæg, er der åbnet for adgang til TomToms GPS-baserede flådestyringssystem WEBfleet.
Fiat Professionals modelprogram tæller både Punto Van, Fiorino, Doblò Cargo, Scudo og Ducato, men alligevel er det ifølge Fiat Danmark kun Fiorino og Doblò Cargo, som standardustyres med det specielle TomTom-stik.
– Udstyr til flådestyring er særligt relevant for disse to modeller, da de i vid udstrækning anvendes til distributionskørsel. Derfor er det specielle TomTom-stik nu standardudstyr på modellerne, forklarer pressechef Steffen Holm, Fiat Danmark.

Fabriksmonteret specialstik

Han oplyser i den forbindelse, at det specielle TomTom-stik er fabriksmonteret og ikke kan eftermonteres, men at det er muligt at installere et andet TomTom-baseret flådestyringssystem i modeller som Scudo og Ducato – eller for den sags skyld i Fiat-varebiler, som allerede kører på vejene.
Selve TomTom navigations- og flådestyringssystem er ikke standardudstyr på Fiorino og Doblò Cargo, men bilerne kan hos forhandlerne bestilles til levering med systemet installeret.
Den vejledende merpris for TomTom-systemet er under 3.500 kroner.

Forbedrer serviceniveauet

Navigatonssystemet kan kombineres med TomToms WEBfleet-system, som opdateres via GPS og giver et centralt overblik over den enkelte flådebils aktuelle position.
Derved kan distributionskørslen effektiviseres med bedre planlægning, tidsstyring, færre afbrydelser og lavere brændstofforbrug. Samtidig kan det bidrage til en forbedring af serviceniveauet.
Effektiv flådestyring er ifølge Country Manager Pierre Martin Bos, Fiat Professionel, vejen frem til optimering af arbejdsprocesser og styrkelse af konkurrenceevne.
– Det er en simpel forbedring, der kan betyde alverden på en travl arbejdsdag, og som endda kan reducere kørselsomkostningerne markant, siger han.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *