Fiat 500 extra large kan blive en stor mini-van

En 7-sædet udgave i 500-serien forventes lanceret herhjemme i slutningen af året

Kan du for dit indre øje se en Fiat 500L for dig med en 20 centimeter længere bagende, har du en forestilling om, hvordan den vil se ud i en XL-udgave.
Fiat er i fuld gang med at udnytte potentialet i 500-konceptets platform, og det er ingen højbrynet videnskab at tage en 500L og forlænge karrosseriet en snes centimeter fra C-stolperne; de næstbageste tagsprosser, og klemme to ekstra sæder ind imellem dem, så der bliver en 7-sædet variant af den p.t. længste model i 500-serien.
Selvom Fiat allerede har indsat en van-udgave af 500L i modelprogrammet, kan der måske være en ekstra og endnu større variant i vente.

Fabriksproduceret eller lokalt ombygget

Dét vil formentlig afhænge af, hvorvidt man i Torino beslutter sig for at lave en fabriksprodceret version eller om det vil være overladt til importører at foretage en lopkal ombygning af bilen. I så fald kan det måske blive en hindring for en XL Van, fordi der først skal betales for fire unyttige sæder, før der kan laves fast bund og skillevæg etc. og det kan måske påvirke den endelige pris i negativ retning.
Så vidt altomvarebiler.dk er informeret, kan den lange XL-version ventes lanceret i Danmark i slutningen af året, så det kan ikke på nuværende tidspunkt fastslås, om der kan blive tale om en ekstra large varebil i 500-programmet.
Hvad angår motor- og udstyrsvarianter vil disse formentlig følge det mønster, som allerede kendetegner det eksisterende program af 500-modeller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *