• Nissan Navara Trek-1° er en særlig udstyrsmodel af den velkørende pickup.

  • Trek-1° bliver kun bygget i 1.500 eksemplarer, men den hvide lakering kan fås til alle modeler.

Favorit i dansesko

Nissan introducerer en limited edition af favorit-pickuppen Nissan Navara med smart design

Der har været skrevet mange gode ting om Nissans Navara, og med god grund for japanernes nye pickup har på mange måder vendt op og ned på klassen med dens særlige baghjulsaffjedring, der gør den markant mere komfortabel at køre end de fleste konkurrenter. Faktisk kører den så godt, at den pludselig er blevet en konkurrent til de større SUV’er, men her er folk vant til luksus, og det ved Nissan godt, så derfor introducerer de nu en limited edition af Navara med tilnavnet Navara Trek-1°.

Fuld pedal i ørkenen med Navara

Navnet kommer fra Navara-ørkenen i Spanien, som har længdegraden -1°, og selvom modellen ser fed ud, så skal du ikke gøre dig forhåbninger om at købe den. Trek-1° bliver kun produceret i 1.500 eksemplarer.

Alt det, du ikke får

Trek-1° er baseret på højeste udstyrsniveau Tekna, som i forvejen blandt andet inkluderer trykfølsom skærm med kamera, der dækker hele bilen, men med denne særlig version, har man særligt løftet Navaras design. Først og fremmest er der de sorte 18 tommer fælge, så Navara er klar til at byde op til dans. Festlighederne fortsætter på ladet, hvor man har installeret en metalbøjle bag kabinen, som har to kraftige LED-lys, som ikke bare ser godt ud, men som også er praktiske. Det praktiske for endnu et nøk op med en låg til ladet i plastik, som skulle være særligt nemt at betjene.

Navara føjer EU

Navara Trek-1° fås i to forskellige lakeringer; sort metallic eller den nye farve, som også gælder de almindelige modeller, perlemorshvid. Indvendigt er der ikke nogen ændringer til Tekna-udstyret, men du kan som altid tilkøbe lædersæder og soltag. Motoren er uændret, hvilket vil sige, at den 2,3-liters diesel har 190 hk og 450 Nm koblet til en fremragende 7-trins automatgearkasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *