• Et pop-op telt fra 3DOG kan slås op på få minutter og fylder næsten ingenting, når det ikke er i brug

  • Hymercar og Mercedes har lavet et samarbejde om den store Sprinter, som både har god plads i sengen og sikkerhedsstystemet Crosswind Assist

  • Vansportcamper hedder denne frække kreation, som er klar til en fed ferie

Fars fede ferie – fra Mercedes

Mercedes præsenterer en hel række autocampere, der kan få selv de mest hårdnakkede hotelgæster til at overveje den næste ferie

Sommerferien er for længst ovre, og når regnen løber ned ad vinduerne, er det svært ikke at drømme sig væk til næste års ferie. Den kunne holdes i franske vinmarker eller på spanske strande, og så er en kør-selv-ferie oplagt. Især hvis man kan tage hjemmet med sig, som Mercedes nu lokker med. De har nemlig præsenteret en hel række af campere, som er langt fra camplet og kryds og tværs.

Fiat Ducato til de store eventyr

Den sporty variant har fået navnet Vansportcamper, og den er baseret på en Mercedes Vito Tourer, men er ombygget af firmaerne Terracamper og Hartmann Tuning. Udvendigt er der sorte alufælge og et matsort tag med indbygget telt til at understrege det sporty element. Motorudvalget ligner Vitos almindelige og strækker sig fra 88 til 190 hk. Man kan både vælge forhjuls-, baghjuls- eller firehjulstræk i kombination med enten en 6-trins manuel gearkasse eller en 7-trins automatgearkasse.

Alfa-hund

Mercedes har også kastet deres camping-kærlighed på varebilsortimentets mindste model, Citan. Ombygningen er ekstremt simpel. På taget er der monteret et TopDog pop-op telt fra 3DOG med plads nok til to, og så er bunden af teltet allerede en stor madras. Teltet kan foldes ud på under et minut, og når det er pakket sammen, fylder det kun 30 cm i højden.

Velkommen til VW’s strandfest – her er den nye California

Hvis man er til rigtig luksus og masser af plads, så har Mercedes også lavet et samarbejde med camping-producenten Hymercar. Resultatet er baseret på den store Sprinter. Den har fået tilnavnet Grand Canyon S, og den har både et mindre køkken, fuldt udrustet toilet og en stor seng, der måler 195 cm i længden og 140 cm i bredden.

Fordelen ved at bruge Sprinter er, at den får sikkerhedsudstyret Crosswind Assist som standard. På den måde undgår far at slutte ferien allerede på vej over Storebæltsbroen i blæsevejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *