• Mobil Delvac City Logistics er en varebils-olie udviklet til bykørsel

Europas første dedikerede motorolie til varebiler

ExxonMobil hævder at være den første til at lancere en motorolie specifikt udviklet til varebiler

Delvac har hidtil været ExxonMobils betegnelse for en motorolie udviklet til lastbiler. Nu bliver Delvac også overskrift for en række produkter, der retter sig specifikt mod varebiler.

“City Logistics” er navnet på 4 nye olier til varebiler, som fortrinsvist kører inde i byområderne. Viskositeten er 5W-30, og produkterne er fuldsyntetiske.

Godkendt af flere mærker

Dertil kommer olien “Light Commercial Vehicle E 10W-40”. Den er halvsyntetisk og siges at kunne forlænge levetiden for motorer i ældre varebiler.

ExxonMobil meddeler, at produkterne er blevet godkendt af mærker som Citroën, Ford, Iveco, Peugeot, Mercedes-Benz og Volkswagen.

Skræddersyet motorolie

– Det er en glæde for os at kunne præsentere disse skræddersyede produkter til varebilssektoren, siger Richard Grist, der er marketing-direktør i “ExxonMobil Fuels and Lubricants”s afdeling for europæiske erhvervskøretøjer.

– Disse er de første dedikerede motorolier til lette erhvervskøretøjer på det europæiske marked. Dermed har vi sikret os at kunne levere de rette produkter til kunderne i denne voksende industri.

God smøring ved stop-start

Richard Grist tilføjer, at man med de nye produkter sikrer motoren en god smøring i den krævende bykørsel, der er karakteriseret ved at motoren stoppes og startes mange gange.

Foruden god motorbeskyttelse hævder ExxonMobil, at produkterne vil hjælpe med at opretholde en god brændstoføkonomi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *