• Renault viser Formula Edition-udgaver af Kangoo, Trafic og Master på Transport 2017

  • Transport 2015

  • MAN får premiere på sin første varebil TGE på Transport 2017

En messehal med nyheder fra varebilernes verden

Varebiler og nyheder fra denne branche fylder en hel messehal på Transport 2017 med nyt inden for IT, indretning, finansiering samt nye modeller og nye udstyrsvarianter

Der bliver fuldt hus i varebilernes messehal K i Herning, når Transport 2017 åbner den 23. marts. Arrangørerne glæder sig over, at der for første gang i ti år er bred opbakning til messen fra varebilsektoren.

Hallen vil være fyldt med produktnyheder og tilbehør, der breder sig over IT, varebilsindretninger, finansiering, nye udstyrsversioner, pakkeløsninger og modelpremierer.

Overblik over flåden

De Danske Bilimportører, der står bag virksomheden DBI IT, bruger Transport 2017 som anledning til at lancere et nyt IT-produkt ved navn Minvognpark.dk. Produktets formål er at give en virksomhed overblik over sin flåde af køretøjer – herunder varebiler.

Grundlaget for Minvognpark.dk er DBI IT’s omfattende database over alle køretøjer i Danmark. Virksomheden har siden  midten af 1990’erne indsamlet detaljerede informationer om alle køretøjer i den samlede bestand af varebiler, lastbiler, busser, personbiler og campere.

Gratis for mindre virksomheder

En virksomhed kan bruge Minvognpark.dk til løbende at opdatere status på de enkelte biler i sin flåde. F.eks. kilometerstand, billeder og registrering af brugerne. Med DBI IT’s database bygget på kan man få suppleret overblikket med omfattende viden om køretøjerne.

Produktet tilbydes i en gratis version til virksomheder med under fem køretøjer samt til personligt ejede virksomheder og interessentskaber. Til andre virksomheder med flere end 5 køretøjer tilbydes produktet i en betalbar version.

Varebiler med fartstriber

Renault kører en Formel 3-racer i stilling som blikfang foran et lille kavaleri af flot udstyrede Renault-varebiler. De har tilnavnet Formula Edition og er opstået på en ide fra den svenske og den danske Renault-importør, men som Renault-fabrikken nu har overtaget.

Den sportslige model-serie blev udstillet sidste år i Sverige, og nu kommer der så friske udgaver til Transport 2017. Serien består af en Kangoo, en Trafic og en Master i sort lakering med gule fartstriber. Modellerne indeholder en vifte af ekstraudstyr.

Opel vil forenkle

Hos Opel er der fokus på at gøre købet af en varebil lidt enklere. F.eks. vises på Transport 2017 en Vivaro Sportive med 120-hestes motor og en Sortimo-indretning, der hører med i finansieringen.

Formålet med tilbuddet er at spare kunden for at skulle henvende sig til to levrandører: Først bilforhandleren og dernæst indretningsfirmaet. Nu kan kunden få det hele i samme butik. Dermed er Opel ude i lidt af det samme ærinde som en anden udstiller – Rehabiler Specialindretninger – der tilbyder konceptet One-Stop-Shop.

Økonomisk overblik

Mindst syv importører med varebiler i programmet er med på udstillerlisten, og det er Iveco, Mercedes, Opel, Renault, VW, MAN og Fiat. Blandt disse er der to med deciderede modelnyheder, nemlig VW med Crafter og Man med TGE.

Blandt de øvrige udstillere er der fokus på finansielle pakkeløsninger, hvor f.eks. service og forsikring er dækket af en fast, månedlig ydelse med det formål at give kunden et overblik over totalomkostningerne ved at eje en varebil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *