• Det ser da hyggeligt ud. Dansk designet, og passer lige præcis i bagagerummet af en Land Rover Discovery Sport.

  • En Discovery Sport tager 1.698 liter med bagsæderne lagt ned. Så der er lige akkurat plads, men så skal skruerne også i handskerummet.

  • Danske Lumo står får ideen, og man kan faktisk opleve lignende shelters omkring det sydfynske øhav.

Drop teltet – Land Rover designer hytte, der kan tages med overalt

Land Rover har udviklet en 3,5 kvm stor hytte, der er designet af dansk firma, har sin egen solcelle, og passer i bagagerummet på en Discovery Sport

Er du typen, der elsker Moder Jords dejlige grønne natur, men er blevet lidt komfortabel og doven til at ligge i telt. Så har Land Rover netop præsenteret den perfekte julegave. De har simpelthen udviklet en mikroskopisk hytte, der er lille nok til at passe i bagagerummet på en Land Rover Discovery Sport.

Discovery Sport – fra høst til opera

Selve hytten, eller shelteret, som man fristes til at kalde den, er kun 3,5 kvadratmeter stor, altså kun lidt større end en dobbeltseng. Men det er dog stort nok til, at man sagtens kan ligge to personer derinde og nyde udsigten gennem vinduerne, som også fungerer som dør.

Dansk design

Faktisk er hytten designet af det danske arkitektfirma Lumo, som har bygget lignende shelters, og de kan faktisk opleves omkring det sydfynske øhav allerede. Materialerne i Land Rover-udgaven er de samme, det vil sige forskellige former for spåntræ, men Land Rovers ingeniører har dog lavet beregninger på, at deres udgave kan være i Discovery Sport, som sluger 1.698 liter, når alle sæder er lagt ned.

SwissRoomBox – til folk på farten

I alt står hytten 212 mm høj, og på taget er der installeret en solcelle, så det er muligt at lade mobiltelefonen. Alt lyset i hytten er 12-volt og kan derfor drives af bilen. Alle skruer, bolte og lys kan pakkes i bilens handskerum, dørsider og kopholdere.

Land Rover har sammen med Kenton Cool, der har besteget Mount Everest, testet hytten i ned til minus fire grader, hvor den altså stadig skulle være komfortabel.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *