Dejlige Daily vinder kurér-pris

25 fagfolk fra den tyske kurér- og ekspresservicebranche har testet og sammenlignet varebiler

Gruppen udnævnte Daily til “Best KEP Transporter 2015”, mens Ivecos nye otte-trins Hi-Matic automatgearkasse vandt den prisen “Innovation Award”.

Juryen belønnede Daily, fordi den kombinerer markedets lettest tilgængelige varerum med et veldimensioneret førerhus og nye niveauer for chaufførkomfort – takket være den seneste generations nye interiør, som overfører personbilens luksuskomfort til de lette erhvervskøretøjer.

Fem gearskift i sekundet

Nøglen til Daily’ens succes var også den nye Hi-Matic gearkasse, der giver chauffører og flåder klassens bedste fleksibilitet, effektivitet, brændstoføkonomi og kørekomfort. Hi-Matic, der er udviklet i samarbejde med ZF, er den første 8-trins automatgearkasse, der udbydes i en bil af denne kategori. Den kan skifte gear hurtigere og mere præcist end verdens bedste chauffør, da den behøver mindre end en femtedel af et sekund til et gearskifte, når der skal større acceleration til.

Opel varebiler sætter personlig salgsrekord

Det skriver Iveco i en pressemeddelelse.

Enestående gearkasse

”Innovation Award” er et bevis på at Daily Hi-Matic giver absolut køreglæde.

Dommerne testede en Daily 35S13 som led i en vurdering af flere biler og konstaterede, at Hi-Matic gearkassen var enestående – og påpegede at fraværet af koblingspedal helt afgjort var en forenkling til det bedre.

Læs altomvarebiler.dk’s test af Hi-Matic gearkassen her

Daily har været tilgængelig i mere end 8000 forskellige konfigurationer siden lanceringen i 2014. Den kan tilpasses til et omfattende antal anvendelser takket være det store udvalg af totalvægte, akselafstande, overhæng bag, motorer, gearkasser og varerumskapaciteter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *