Citroën vil gøre det trygt at lease en varebil

Citroën udvider Jumpy-serien med en ny modelvariant

Tør du lease din varebil? Er du usikker på leasingmodellen til finansiering af din næste varebil, er Citroëns nye leasingprogram måske, hvad du har savnet for at føle dig på sikker grund.
Citroën har bl.a. udvidet selskabets såkaldte Serviceleasing-program med en 4-årig fabriksgaranti. Serviceleasing-programmet omfatter tillige alle serviceeftersyn og reparationer i perioden, al vedligeholdelse mellem serviceeftersynene; f.eks. pæreskift, sprinklervæske etc., hvortil kommer gratis lånebil, mens bilen serviceres samt 24 timers vejhjælp i Europa.

Med plads fra 1,7 til 17 kbm

Citroëns opgraderede Serviceleasing omfatter et bredt udvalg af varebiler. Fra den kompakte Nemo City Van med plads til en Europalle og 2,5 kbm. i varerummet til den store Jumper i fire længder og tre højder med plads fra 8,0 til 17 kbm i den største – hvortil kommer chassis- og mandskabsvogne.
Mellem disse modeller findes dels Berlingo City Van i to længder med plads til henholdsvis 3,3 og 3,7 kbm til den mellemstore Jumpy i to længder og ditto højder med plads fra 5,0 til 7,0 kbm.
Foruden disse deciderede varebiler tilgodeser opgraderingen også de personbilbaserede varebiler C4 Picasso og C4 Grand Picasso i Sportvan-udgaver med henholdsvis 1,7 og 1,9 kbm store varerum.
Varebilvarianter som C3 Van, DS4 Van og C5 Tourer Van er ligeledes omfattet af den opgraderede Serviceleasing.

Ny Jumpy Premium

Samtidigt med udvidelsen af fabriksgarantien på varebilerne introduceres en ny modelvariant kaldet Jumpy Premium. Det er en udstyrsmodel med bl.a. airconditionering, cruisepilot med hastighedsbegrænser, parkeringssensor bagtil, Webasto-varmer, komfortskillevæg, Bluetooth-radio og tågelygter som er ekstraudstyr på standardmodellerne med turbodieselmotorer på 90, 125 eller 160 hk. Prisniveauet for disse er fra godt 134.000 tll 196.000 kr. plus moms.
Merprisen for den nye udstyrsmodel er omkring 18.000 kr. esklusive moms, hvilket påvirker den månedlige leasingydelse med nogle få hundrede kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *