• Det er svært at se forskel fra den gamle til den nye kabine. Kun skærmen i midten - som er standard - er ny...

  • ...hvilket tydeligt fremgår, når man holder den op mod den gamle model.

  • Den nye front ligner et glad ansigt, og mon ikke det nedsatte brændstofforbrug samt en fintunet komfort får smilet frem til brugerne.

  • 270-graders sidehængsler ser godt ud, men de er ikke nye. Bagfra er det kun detaljer i lygterne, der afslører, at der er tale om en nyhed

Citroën Jumper får – næsten – nyt interiør

Vi måtte ty til vores franske forbindelse for at få et billede af interiøret i den nye franske-italienske to-tonner

Tidligere på dagen skrev vi om den kommende Fiat Ducato og søstermodellerne Peugeot Boxer og Citroën Jumper.

Men Fiat vil ikke offentliggøre et interiørbillede af den opdaterede varebil. Det må vi vente med til presse-præsentationen i næste måned.

Heldigvis har de ikke afstemt deres restriktioner med deres franske kollegaer. Så her har du det første billede af kabinen i den kommende Citroën Jumper.

Og straks forstår man, hvorfor italienerne ikke vil ud med hemmeligheden.

Der er jo ikke noget at vise frem.

Intet nyt – kun lir

For at gennemskue nyheden i indretningen har vi fundet et billede fra præsentationen af den forrige Fiat Ducato i Italien for tre år siden frem.

Og ved første øjekast – vi har kastet nogle stykker – er der ikke det store at komme efter. I hvert fald har vi ikke helt gennemskuet Fiats nye kopholder og multifunktionsholder

Ja, det skulle da lige være. I midten finder man den femtommers skærm, som gemmer på alt det nye net-opkoblede lir, hvor stereoanlægget – mod merpris – kan anbringes i den nuværende model.

En måned tidligere

Og i motorrummet kører de nøjsomme HDI-motorer videre med ydelser fra 110-150 hk på 2,2 HDI og 180 hk i den stærkeste 3,0 HDI.

De første eksemplarer af den nye Jumper – og formentlig også den nye Peugeot Boxer -kommer til Danmark i juni måned. Altså en måned før Fiat Ducato.

Det danske modelprogram får ESP, varme i førersædet, lændestøtte og armlæn, el-sidespejle og el-sideruder samt 12V stik som standard.

I forhold til de nuværende priser stiger priserne med godt 4000 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *