• Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept er Citroëns bud på en moderne SUV med masser af plads.

  • SpaceTourer 4X4 Ë Concept kommer i tre forskellige længder med plads til op til ni personer.

  • Konceptet er hævet 60 mm og har firehjulstræk og spærredifferentiale på bagakslen, som nok skal gøre den kompetent i terrænet.

Citroën bygger bil til den store børnefamile med friluftsinteresser

Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept kommer frem over alt og har plads til ni personer – og måske bygger Citroën den rent faktisk

Det er anden gang Citroën viser et koncept baseret på den nye SpaceTourer, som passer bedst til ødemarken, så det er svært at tro andet, end at de faktisk mener det. Det seneste eksemplar hedder Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept, og det får premiere på dette års biludstilling i Geneve.

Citroen Jumpy L1 er ny minimester

Citroën har visuelt understreget evnerne i terrænet med en hvid lakering med røde og grå stafferinger. Den tekniske side byder på beskyttende plader både foran og bagpå, og på taget er der aluminiums-lasteskinner. For at understrege det vilde koncept-design, har SpaceTourer 4X4 Ë Concept også fået snekæder hvilket om de grove terrændæk.

Fransk gå-på-mod

Firehjulstrækket er konceptets hjerte, og så er det ikke engang designet af Citroën selv, men i stedet den franske virksomhed Automobiles Dangel, som har lang erfaring med at ombygge franske varebiler. Firehjulstrækket er bygget sammen med en 6-trins manuel gearkasse og en 2-liters 150 hk dieselmotor. Frihøjden er hævet 60 mm, og så er der spærredifferentiale til bagakslen, som burde garantere, at denne franskmand kan komme langt.

Poppet Citroën

SpaceTourer 4X4 Ë Concept kommer i princippet i de tre samme modellængder, som den almindelige SpaceTourer findes med. Konceptet er baseret på XS, som ‘kun’ er 4,60 meter lang. Hvis man har rigtig mange venner eller mange børn, så kan XL-varianten transportere op til ni personer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *