• Skal der deles øretæver ud, så klarer G 63 AMG 6X6 sagerne. I Jurassic World fungerer den som transport for SWAT-teamet

  • Den mægtige Unimog – selv dinosaurer bliver bange for den. I filmen fungerer den dog som ambulance for de store dyr

  • G-klassen er efterhånden ligeså gammel som flere af dinosaurerne. Ligesom dyrene er den dog stadig sej

  • Mercedes Sprinter har fået kænguru-gitter for at se lidt mere rå ud i filmen, hvor den fungerer som troppetransporter

  • Mercedes GLE Coupé ligner lidt noget for rige koner, men den kan åbenbart noget med dyr

Bange for dinosaurer – prøv den nye Mercedes GLE

Vi glæder os til den nye Jurrasic World film, men hvis du har en ting for Mercedes, kan du godt glæde dig ekstra – filmen er proppet med dem

Det er efterhånden 18 år siden, den sidste Jurrasic Park-film, ‘The Lost World’, havde premiere. Det var en film proppet med kødædende dinosaurer, der jagtede uduelige mennesker. Filmen var ikke bare underholdende, den var også vigtig set med bilhistoriske briller. Det var nemlig igennem filmen, Mercedes introducerede den dengang nye SUV, M-klassen.

Det reklamestunt har det tyske firma tænkt sig at gøre igen med den nye film ‘Jurrasic World’. Filmen skal fungere som platform for reklamekampagnen for Mercedes nye coupe crossover, GLE Coupé.

Plottet

Den nye film foregår i store træk ligesom de foregående, og en GLE 450 AMG Coupé får sin filmdebut som den officielle bil for driftschefen Claire i forlystelsesparken Jurassic World. Hun spillet af Bryce Dallas Howard. Da Claire skal konfrontere en krise langt ud over, hvad hun kan klare alene, tager hun den nye Mercedes (her får den eftersigende lov at fremvise sine off-road evner), og slutter sig til forskeren Owen, spillet af Chris Pratt, på en mission i den frodige jungle på øen Isla Nublar. Herfra går tingene selvfølgelig galt, og der er garanteret masser af dinosaurer-action.

Mercedes G-klasse lever videre

Men med hensyn til bilerne, så ruller helten Owen selvfølgelig i en klassisk G-klasse. Filmen indeholder også en Unimog, som i filmen fungerer som en dinosaur ambulance, samt den voldsomme G 63 AMG med sekshjulstræk, som fungerer som troppetransport for soldaterne og forskellige Sprinter-modeller.

– Flåden af Mercedes modeller passer perfekt ind Jurassic World. De er klassiske, sofistikeret og sexede. Præcis det, der ville passe ind i en moderne international forlystelsespark, forklarer filmens producer, Frank Marshall.

GLE Coupé

Den nye Mercedes GLE Coupé er baseret på den kommende GLE-model. Her er det tilladt at blive forvirret, for Mercedes har nemlig ændret navnet fra M-klasse til GLE, og Coupé efternavnet viser, at det er den særlige variant med en noget mere ‘sportslig’ form. Den nye Coupé skal blandt andet konkurrere mod BMW X6, og 450 AMG har en 3-liters benzin V6’er med to turboer, som yder 367 hk og 520 Nm.

Her er verdens første Mercedes pickup

Jurrasic World har premiere den 11 juni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *