• M-Sport gør Ford Ranger endnu mere bisset at se på.

  • Bagkofangeren er også ændret med to indbyggede udstødningsrør.

  • Fælgene og dækkene forstærker den voldsomme udstråling.

  • M-Sport laver også en udgave af Ford Transit Custom.

Amerikansk accent til Ford Ranger

M-Sport forvandler en almindelig Ford Ranger til et bæst med hidsig front og højere undervogn

Den nye Ford Ranger er nok en af de bedst udseende pickups på det europæiske marked. Det kan være fordi, den til forskel fra sine japanske konkurrenter kan trække på sit amerikanske slægtskab – for er der en ting, amerikanerne kan, så er det at lave pickups. Ikke desto mindre er der altid plads til forbedringer, i hvert fald hvis du spørger engelske M-Sport, der har kastet deres kærlighed på den faceliftede Ranger.

Ford Ranger opgraderer

Visuelt er den største ændring sket ved fronten, som nu er markant mere aggressiv, skabt af en voldsom kofanger. I grillen sidder to LED-lygter, og det muskuløse udseende bliver yderligere understøttet af skærmforøgere i mat plastik, som får bilen til at se bredere ud. Om M-Sport bevidst er gået efter at få deres Ranger til at ligne Ford F-150 Raptor, som nok er den mest hårdhudede offroader, du kan købe med fabriksgaranti, er ikke til at sige, men det er bestemt lykkedes at gøre designet meget markant.

Ken Block og kassevognene

M-Sport er kendt for både at lave hurtige rallybiler og en sportslig version af Ford Transit Custom. Senest har de i et samarbejde med rallykøreren Ken Block lavet en særlig signatur-variant til ham af netop Transit Custom.

Hardcore variant af Ranger kan blive mulig

M-Sport Ranger er baseret på Wildtrak-varianten med den 3,2-liters femcylindrede dieselmotor med 200 hk og 470 Nm, og selvom den fra forhandleren er ret veludstyret, har M-Sport da lige beklædt dørsider og armlæn med læder og skiftet rattet ud med en mere sportslig variant.

De vigtigste ændringer, når man nu forsøger at ligne en Ford Raptor, er sket på den mekaniske front. Undervognen er fra Pedders og hævet 4,4 cm, og så kan M-Sport beklæde hele undersiden i bilernes svar på en rustning. På taget er der installeret en massiv LED-lygtebar.

Er du lun på M-Sport Ranger, så kan du i princippet købe delene hos en almindelig Ford-forhandler, men indtil videre kun i England.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *