• V6-motoren er brølstærk og gør Amarok til en af klassens bedste køb.

  • Med den nye motor kommer der også udstyrslinjen Aventura, som dog ikke kommer til Danmark.

Amarok V6 med plads til fem

De danske priser på den nye Amarok V6 er her – og der bliver også plads til fem personer og hvide plader

Den nye udgave af Amarok lander i Danmark til oktober. Største ændring er, at den spage 2-liters diesel er røget ud med badevandet til fordel for en magtfuld 3-liters V6’er. Vi har allerede skrevet rosende om modellen, men nu er priserne også landet, og de er slet ikke tossede.

Amarok opruster

Priserne starter ved 287.295 kr. uden moms for en 204 hestes Comfortline. Den 224 hestes Highline starter ved 308.995 kr., og det er en udmærket pris, hvis man sammenligner med Ford Ranger, som er den konkurrent, der kommer tættest på i effekt. Ranger stiller med en 3,2-liters diesel med 200 hk, og i Wildtrak-trim koster den 307.529 kr.

Amarok til hele familien

Volkswagen Amarok fås kun som double cab, og det kan man jo ligeså vel udnytte, derfor introducerer Volkswagen Danmark for første gang en version på hvide plader, som har plads til fem personer. Priserne starter ved 641.190 kr. for en 204 hk Comfortline, og den 224 hk Highline koster fra 701.190 kr.

Varebiler på hvide plader

Til foråret kommer der også en billigere 163 hestes variant af samme motor, som udelukkende fås med 6-trins manuel gearkasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *