• Specielt fronten får et kraftigt modificeret nyt udtryk

  • At dømme efter de første kornede billeder, er den kommende Pajero Sport helt tro mod den computertegning, der tidligere er offentliggjort

  • Pajero Sport er baseret på samme fundament som pickuppen L200. Dog har den fået skruefjedre bag i stedet for de knap så komfortable bladfjedre

Afsløret – ny Mitsubishi Pajero Sport kigger frem

Her er de første billeder af Mitsubishi's mande-SUV, den nye Pajero Sport

Mitsubishi’s store SUV, Pajero Sport har tittet frem. Den har ellers først premiere 1. august, men et par hurtige fingre har knepset modellen et sted i Asien. Det er en model, som er baseret pickuppen Mitsubishi L200, og det er ikke længe siden, vi kørte de første kilometer i netop den splinternye pickup.

Brutale Mitsubishi L200

Det var dog et blandet indtryk L200 efterlod, for selvom kabinen har fået en overhaling, så kvaliteten nu matcher dette årtusinde, så er specielt kørekomforten ikke noget at prale af. En ting er dog helt sikker. Efter en tur op af et fransk bjerg, står det klart, at L200 sagtens kan klare sig i terrænet.

Derfor er det også sikkert, at den nye Pajero Sport bliver en rigtig mande-SUV, der kan klare det meste. Opbygningen er ligesom L200, det vil sige med en seperart chassisramme og stiv bagaksel, dog er bladfjedrene erstattet med skruefjedre, så man kan håbe, at Pajero Sport har en bedre affjedringskomfort.

Russer-fest

Det var kun første generation af Pajero Sport, som blev solgt i Danmark. Anden generation har haft mere held i Rusland, Sydamerika og Asien. Derfor vil den nye generation formentlig også få benzinmotorer. For os på den nordlige halvkugle bliver den mest interessante model dog nok den nye 2,4-liters dieselmotor, som blev præsenteret sammen med L200. Motoren yder 181 hk og 430 Nm.

Mitsubishi Pajero med nyt look

Pajero Sport adskiller sig udseendemæssigt markant fra L200. Det gælder specielt i fronten, som er markant med skarpe lygter, en prominent grill og masser af krom.

Vi skal nok ikke forvente at se den kommende Pajero Sport herhjemme foreløbigt. Mitsubishi sælger Pajero, som er storebror til Pajero Sport herhjemme, men sidste år blev der kun købt otte biler, og det er medregnet personbiler. Den nye model bliver som nævnt præsenteret d. 1. august på Bangkok International Grand Motor Sale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *