• Indretningsløsning fra Rehabiler specialindretning

  • Elektrisk kran med udskud fra Rehabiler specialindretning

  • Lift monteret af Rehabiler Specialindretning

Indretningsfirma vil gøre varebilkøb lettere

Rehabiler Specialindretning har udviklet et one-stop-shop-koncept, der skal gøre varebilkøb så let som muligt

Har man spottet sin nye varebil, ville det være dejligt at kunne ordne alle aspekter af sit varebilkøb i en og samme butik – og så blot vente på at få bilen leveret klar til brug.

Det er præcis hvad virksomheden Rehabiler Specialindretning kan tilbyde. Det gælder f.eks. indretning, foliering og nummerpladeregistrering. Hvert år ruller cirka 600 brugsklare varebiler ud af virksomhedens garage.

Kun én leverandør

– Hvor kunden før skulle gennem op til seks-syv leverandører i fobindelse med et varebilkøb, kan man hos os nøjes med én. Det sparer ressourcer og er med til at sikre en ensartet og behovsorienteret løsning af høj kvalitet gennem hele opbygningsfasen, siger afdelingschef i Rehabiler Specialindretning Jesper Sørensen og tilføjer:

– Ved at være en del af den totale løsning har vi mulighed for i højere grad at rådgive kunden i rigtig retning. Dialogen er vigtig. Her bliver vi bevidste om behovet og oplever faktisk ofte, at vi udvikler og kommer frem til nye innovative løsninger i fællesskab.

Ønsker større synlighed

Nu ønsker virksomheden at blive mere synlig i branchen og udstiller derfor for første gang på Transportmessen i Herning, der varer fra den 23. til den 25. marts.  – Vi ser frem til at blive en del af hallen med varebiler, som tæller mærker som Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault, Fiat, VW, Opel og Ford.

– Vi har flere års erfaring på markedet, men potentialet er stort, så vi skal ud og være synlige og fortælle om vores koncept. På Transport 2017 bliver vi en del af en stærk hal, og vi glæder os til tre messedage med masser af dialog med branchen, siger Jesper Sørensen.

Udstiller også på busmessen

Rehabiler Specialindretning har hovedkontor i Vejle, men er med afdelinger i Odense og Nærum landsdækkende.

Virksomheden har ligeledes erfaring med opbygning af busser og specialindrettede køretøjer til handicappede og udstiller i den forbindelse også på Busmessen, som også er en del af Transport 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *