Det kører for Iveco Daily

Iveco Daily, der blev kåret som International Van of the Year 2015, havde et usædvanligt 2015, hvor den blev tildelt flere priser rundt om i verden

I sit første fulde år på markedet opnåede Iveco Daily at blvie kåret til “International Van of the Year 2015” og en fremgang i salget på 20 procent i forhold til det foregående år. Den stigende vækst i afspejler den robuste Dailys popularitet blandt private virksomheder, hvor den er kendt for sin evne til at håndtere max læs – og lidt til – med oprejst pande.

I Europa har Daily har mange storkunder valgt Daily, hvilket har medvirket til at øge italienerens markedsandel med 0,6 procent i forhold til 2014.
På trods af vanskelige markedsvilkår i Latinamerika, fik Daily en endnu større fremgang dér med en stigning på 1,5 procent.

Totale ejeromkostninger

– Vi er stolte over den succes, Daily har opnået rundt omkring i verden – især hvad varebilerne angår. Daily høster velfortjente priser og gør indhug i de markeder, hvor den er blevet markedsført. Det viser, at såvel branchens fagfolk som den professionelle transportsektor lægger vægt på, at dette køretøj har højnet standarden for totale ejeromkostninger, komfort, køreegenskaber, produktivitet og bæredygtighed, siger Pierre Lahutte, Iveco Brand President.

Høster priser

Ny Daily har høstet flere priser og imponeret branchefolk fra hele verden. Dens første titel var den prestigefyldte europæiske “International Van of the Year 2015” på IAA Commercial Vehicles Show 2014 i Hannover, Tyskland.

Den har også modtaget anerkendelser fra flere forskellige erhvervssektorer som den tyske kurér- og ekspresservicebranche med “Best KEP Transporter 2015” og “Innovation Award for KEP Transporter 2015” for den velfungerende automatgearkasse Hi-Matic; samt inden for campingsektoren med “European Innovation Award 2016” også for Daily Hi-Matic.

Hi-Matic stormer frem

For nylig har den modtaget titlen som ”2016 Best Commercial Vehicle” i Chile og prisen som ”Best Commercial Vehicle op til 3,5 tons” i Tyskland.
Iveco Daily er siden introduktionen i 1978 solgt i 2,7 millioner eksemplarer i 110 lande over hele verden.

Daily Hi-Matic med den 8-trins automatgearkasse fra ZF er med sin alsidighed, omkostningseffektivitet og kørekomfort, er stormet ind på markedet. I det første år på de europæiske markeder nåede Daily Hi-Matic op på over 10.000 solgte enheder, fortrinsvis i Tyskland, Storbritannien, Skandinavien og Benelux-landene, hvor tendensen viser konstant vækst uden tegn på afmatning.

Tiltrækker nye kunder

Den nye generation Hi-Matic med ergonomisk multifunktionel gearstang er designet til at give mere køreglæde tage mindst muligt opmærksomhed fra chaufføren, så han kan være fuldt koncentreret om trafikken og kørselsforholdene.

Også her på altomvarebiler.dk har vi testet Hi-Matic med et flot resultat.
– Vi har udviklet et produkt, der også kan tiltrække nye kunder, især dem, der er på jagt efter et køretøj af høj kvalitet med optimale egenskaber, siger Pierre Lahutte.

Offroad

I 2015 udvidede Iveco modelprogrammet med Daily Electric og Daily 4X4. Daily Electric er specielt tiltænkt transportopgaver i byen, såsom dør-til-dør distribution og passagertransport.

Iveco har også lanceret en Ny Daily 4×4 til offroad-kørsel. Den robuste opbygning egner sig godt til firehjulstræk kva sin styrke og fleksibilitet i modsætning til de fleste konkurrenter med selvbærende karosserier.

Skræddersyede opbygninger

Den fås i to varianter på 3,5 t og 5,5 tons totalvægt som chassis og mandskabsvogn samt som basischassis til specialopbygning som autocamper, minibus eller andre skræddersyede opbygninger.

Med disse nye varianter har Iveco yderligere udvidet sit modelprogram, der har biler på helt op på 7,2 tons totalvægt.

Hele verden

Ivecos salgsstrategi for Daily blev i 2015 fulgt op af lanceringer i andre dele af verden: Afrika, Mellemøsten, Asien og Stillehavsområdet, startende med Australien – hvor den er blevet godt vel modtaget – Rusland, Kina, og Latinamerika med første lancering i Chile, hvor den allerede er kåret som “2016 Best Commercial Vehicle”.

Daily fremstilles på Ivecos fabrikker i Suzzara i Italien og Valladolid i Spanien, hvor produktionslinjerne er blevet renoveret med henblik på lanceringen af det nye modelprogram. Der er planlagt yderligere investeringer i Suzzara, hvor Iveco har planer om at koncentrere den europæiske produktion. De to fabrikker har arbejdet året rundt og har startet 2016 med en større ordrebeholdning end sidste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *