• Vauxhall er en sindssyg australsk opfindelse, som nu kan fås i Storbritannien – og den har fået flere hk. 536 hk!

  • Motoren findes også i produkter som Chevrolet Camaro. Det er en V8'er på 6,2 liter med kompressor.

536 hk og plads til murerspanden

Den australske gren af Opel skruer effekten op i deres specielle pickup – Maloo

Tingene bliver gjort en smule anderledes i Australien. Bare se på faunaen i landet ‘down under’ med deres kænguruer og giftige slange. Også når det kommer til biler, har australierne deres egen måde at gøre tingene på, tag bare pickuppen – i Australien kendes den som en ‘ute’. I Australien hedder den Holden Maloo – Holden er Opel og GM’s australske gren. Men modellen er også importeret til Storbritannien, hvor Opel hedder Vauxhall. Forvirringen er total, men det ændrer ikke på, at Maloo er en pickup til drengrøve. Derfor kan man få en gigantisk V8’er i bilen – og den er lige blevet kraftigere.

Vild Vivaro test løber helt af samlebåndet

Før kunne man få VXR8 med en 6,2-liters V8’er som ydede omkring 400 hk. Nu er er der lagt en LSA-V8’er med samme slagvolumen i, som yder 536 hk og massive 671 Nm på baghjulene. Det er seriøst mange kræfter, og teknikerne bag har været nødt til at begrænse topfarten til 250 km/t. 0 til 100 km/t er overstået på bare 4,6 sekunder takket være launch control, som er en af tilføjelserne til den nye udgave af Maloo VXR8.

Torden

Lyden fra den 6,2-liters V8’er er uden tvivl noget nær motoriseret torden, men faktisk betyder navnet Maloo torden på Aborigines sprog. Den nye udgave af VXR8 har fået nye fjedre og støddæmpere og et differentialespær, som bedre kan håndtere de mange kræfter. Indvendigt er der nu læder som standard sammen med bluetooth.

Djævle-Jeep kommer til Danmark

Maloo har masser af plads på ladet til murerspande. Med sportsfjedre må den kun flytte 590 kg, men det er stadig bedre end din Opel Astra, og det er helt sikkert hurtigere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *