• Land Rover Defender 2.000.000 er blevet solgt til utrolige fire mio. kr.

  • Defender 2.000.000 er blandt andet bygget af Bear Grylls.

Verdens dyreste Defender solgt for 4 mio. kr

Land Rover har bortauktioneret Defender 2.000.000 – prisen blev fire millioner kr.

Vi har alle forberedt os på at sige farvel til den legendariske Land Rover Defender, som med årsskiftet udgår af produktion – officielt fordi den ikke er sikker og miljøvenlig nok. Men Land Rover holder sig ikke tilbage med at koge medie-opmærksomhed på pensioneringen. Senest er Defender nr. 2.000.000 blevet bortauktioneret – og det er den blevet til den formentlig højeste pris, nogen nogensinde har betalt for en Defender.

Ny Defender bliver blød

Prisen var imponerende 4.089.985,05 kr., hvilket er et vel over ti gange så meget, som du skulle slippe for en almindelig model herhjemme, selvom det er for sent nu. Den høje pris blev opnået ved en velgørenhedsauktion hos Bonhams i England. Den nye ejer er anonym, men fra Qatar.

Gode formål

De mange penge vil blive delt mellem Røde Kors og Røde Halvmåne, som vil bruge pengene til at hjælpe mennesker i Syd-øst Nepal med at tackle fremtidige naturkatastrofer, og Born Free Foundation, som vil bruge deres del af Defender-pengeposen til ‘Project Lion Rover’, et projekt der skal hjælpe til at bevare dyrebestanden i Meru Nationalpark i Kenya.

Produktionen af Land Rover Defender kan blive forlænget

Defender 2.000.000 er ikke nogen helt almindelig Defender 90, da den er delvist samlet af kendte, som er ambassadører for Land Rover, som Bear Grylls. Den har udover en iøjnefaldende sølvfarve  også særlige sæder med en indgravering af kortet over Red Wharf Bay i Wales, hvor den originale Land Rover efter sigende skulle være blevet tegnet i sandet for første gang for 67 år siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *