• Velkommen til en stor fed omgang America – Chevrolet Silverado Special Ops.

  • Chevrolet Silverado Special Ops skal hylde amerikanske specialstyrker.

Chevrolets truck til specialstyrker

Chevrolet bygger et begrænset antal specialudgaver af Silverado, som hylder amerikanske specialstyrker

Amerikanske firmaer ved, at der er ‘goodwill’ at hente, hvis man viser sin patriotiske side. Chevrolet har altid været god til at brande sig som det rigtige valg, hvis man kunne lide havørnen og ‘Stars and Stripes’. Men nu har de alligevel lige taget den et skridt videre. De vil nemlig bygge en specialmodel af pickuppen Silverado, som i forvejen er ret amerikansk, som hylder Special Ops.

Chevrolet Silverado tager kampen op

Speciel Ops kan bedst oversættes som specialstyrker, og modellen skal ikke bare hylde de specialuddannede soldater fra Navy SEALs, den skal også samle penge ind til dem og et nyt museum, der hylder soldaternes historie.

Navy-grå

Silverado Special Ops er baseret på 1500 Z71, som er en variant med masser af udstyr. Men Special Ops får endnu mere udstyr. Først og fremmest får den dog en navy-grå kamuflage lakering, som minder om den, man kan se på nogle både i den amerikanske flåde. I stedet for masser af krom er Chevrolet-mærket nu gråt i gråt, og bag grillen gemmer der sig LED-lys. Der er også ekstra lys på et sæt velvoksne bøjler på ladet. Her er der også indbygget et særligt skinnesystem, der kan spænde vare fast i ladet. For at slutte det barske udseende af, er der sorte 20 tommer fælge med terræn-dæk og trinbrædder.

Say what – Chevrolet Colorado med diesel

Chevrolet har allerede vist et koncept, som også havde et nyt luftfilter og udstødning, som forbedre den allerede potente ydelse. Den 6,2-liters benzin-V8’er yder nemlig 420 hk og 624 Nm. Om tuningen kommer med i produktionsversionen, vises ikke.

For at holde det maritime tema har man indrettet kabinen med vandtæt sædebetræk og dele af interiøret, som er kamuflage-farvede. Så bliver det ikke mere amerikansk.

One thought on “Chevrolets truck til specialstyrker”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *